• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Новорічні торти 2017: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Півня)

Так уже повелося, що ні одне зимове свято не проходить без торта. Красиво прикрашений і неймовірно смачний десерт сам по собі створює атмосферу свята, довгоочікуваного і радісного. А з вибором ідеального рецепту на Новий рік вам допоможе наша добірка. Згідно зі східним гороскопом, покровителем 2017 року стане Червоний Вогняний Півень . Щоб догодити нравной птиці, оформляйте святковий стіл у відтінках червоного, бордового і теракотового. У цій статті зібрані рецепти смачних і яскравих тортів, які неодмінно прикрасять вашу трапезу. Такі смаколики в магазині не купиш!


Червоний оксамит


Цей десерт повністю виправдовує свою інтригуючу назву. Знаменитий американський торт складається з яскраво-червоних повітряних бісквітів, прикрашених білосніжною глазур'ю і кремом. Поєднання цих квітів і робить десерт настільки вражаючим. А смак «Червоного оксамиту» настільки хороший, що американські нравоучители прозвали ласощі «диявольською їжею».


Звичайно, в рецепті торта немає нічого містичного. Шоколадний смак він отримує з-за додавання какао-порошку, а за колір страви відповідає харчовий барвник (його можна замінити буряковим соком). Важливою складовою страви є пахта, вона ж маслянка, — молочний продукт, що одержують при збиванні масла. Щоб приготувати його вдома, додайте до 250 мл молока, 1 столову ложку лимонного соку і залиште на чверть години.


Час приготування: 3 години

Порцій: 8


Новорічні торти 2017: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Півня)
Червоний оксамит — розкішний торт у квітах Нового 2017 року

Інгредієнти


Для тіста:





Борошно — 250 г




Яйця — 2 шт.




Масло вершкове — 115 г




Цукор-пісок — 300 г




Пахта — 240 г




Ванільний цукор — 10 г




Какао-порошок — 2 ст. л.




Сіль — 1/2 ч. л.




Ванільний екстракт — 1/2 ч. л.




Рідкий харчовий барвник — 2 ст. л.




Білий оцет — 1 ч. л.




Розпушувач для тіста — 1 ч. л.



Для крему:





Сир вершковий — 450 г




Цукрова пудра — 115 г




Вершки 35% — 360 мл




Ванільний екстракт — 1/2 ч. л.



Спосіб приготування





Для початку підготуйте посуд для випічки. Дві круглі форми діаметром 20-23 сантиметри застеліть пергаментним папером і змастіть їх краю вершковим маслом. Духовку розігрійте до 180 градусів, ґрати встановіть на середньому рівні.




У глибоку посудину просіяти пшеничне борошно, какао-порошок і сіль. Перемішайте складові. Підігріте вершкове масло збийте міксером 2-3 хвилини. У утворився крем додайте цукор і збивайте ще кілька хвилин.




По одному додайте до суміші яйця, продовжуючи збивати масу, поки вона не стане однорідною і повітряної. Додайте ванільний екстракт і перемішайте заготовку. В окремій посудині змішайте сколотини і харчової барвник.




В масляно-цукрову крем спочатку всипте третину борошна, потім влийте половину сколотин і так далі. Після додавання кожної із заготовок збивайте масу на мінімальній швидкості міксера. Соду змішайте з укусом і вмішайте в готове тісто.




Половину тіста влийте у форму для випічки і залиште в духовці на третину години. Готовому дайте коржу охолонути у вимкненому духовій шафі. Потім вийміть його з форми, промийте її, наповніть залишками тіста і повторіть процедуру. Випічку залиште в холодильнику на 3-4 години.




Коли основа для торта настоїться, можна почати приготування крему. Вершкове масло і крем-сир (підійде «Маскарпоне» або «Філадельфія») підігрійте до кімнатної температури і збийте міксером.




Всипте до маси цукрову пудру і ванільний екстракт, влийте вершки і перемішайте. У вас вийде дуже густий і пишний крем білого кольору. Змастіть їм торт з усіх сторін чи тільки зверху, якщо хочете продемонструвати ефектний колір коржів.




За бажанням, розріжте коржі по ширині — так у вас вийде чотириярусний десерт. Залиште ваш твір в холодильнику на 9-10 годин і подайте до столу в призначену годину.



Шоколадно-гранатовий торт


Чи траплялося вам спробувати солодку випічку з зернятками цього плоду Швидше все, ви відповіли негативно, адже торти з гранатом — рідкість навіть у самих просунутих кондитерських. Але наш рецепт відмінно впишеться в новорічну вечерю. По-перше, Півень заохочує всілякі експерименти, а по-друге, насичений колір фрукта відповідає «вогненної» гамі вечора. І найголовніше: цей торт — справжня смакота.


Час приготування: 3 години

Порцій: 8


Новорічні торти 2017: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Півня)
Смачний новорічний торт з шоколадною глазур'ю і гранатом

Інгредієнти


Для тіста:





Масло вершкове — 125 г




Йогурт без добавок — 200 мл




Яйця — 4 шт.




Какао-порошок — 150 г




Цукор — 200 г




Борошно пшеничне — 320 г




Розпушувач — 1 ч. л.




Сода — 1 ч. л.




Шоколад чорний — 80 г




Зерна граната — 100 г



Для глазурі:





Вершки 30-35 % — 330 мл




Чорний шоколад — 250 г




Мед — 1 ст. л.




Зерна граната — 150 г



Спосіб приготування





Масло попередньо розігрійте до кімнатної температури і збийте вінчиком. Всипте до нього цукор, по черзі вбивайте яйця. Після додавання кожного компонента збивайте масу, поки вона не досягне однорідності.




У глибокій ємності змішайте просіяне борошно, какао, розпушувач і соду. Шоколад подрібнити, розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Влийте його до яєчно-масляної заготівлі, добре перемішайте. До сухої суміші додайте шоколадний крем і йогурт.




Збийте всі складові до однорідної консистенції. Всипте до тесту зерна граната. Замість них можна покласти свіжі або консервовані вишні або полуниці. Круглу форму для випічки застелити пергаментом і змастіть маслом.




Наповніть форму тестом і залиште пиріг в духовці, розігрітій до 180 градусів. Корж випікається 40-45 хвилин, які можна присвятити приготування глазурі. У невеликій посудині нагрійте вершки. Всипте до них дрібно нарізаний шоколад і поваріть суміш, постійно перемішуючи.




Коли рідина стане однорідною, додайте до неї мед і знову розмішайте. Коли корж і глазур охолонуть, полити топленим шоколадом ваш торт і прикрасити його поверхню зернами граната. Вийде яскраво і апетитно!



Мандариновий торт


Ароматні мандаринки — повноправний символ Нового року. Найчастіше вони подаються окремо, але заради експерименту можна включити цитрусові до складу ласих десертів. Пропонуємо вам порадувати рідних і друзів дивовижним тортом з повітряними бісквітами, ніжним суфле і часточками мандаринів. Цей барвистий десерт так і проситься на новорічний стіл.


Час приготування: 4 години

Порцій: 12


Новорічні торти 2017: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Півня)
Будь десерти з мандаринами припадуть якраз до новорічного столу!

Інгредієнти


Для тіста:





Яйця — 4 шт.




Борошно — 100 г




Цукор — 150 г




Ванільний цукор — 8 г




Лимон — 1 шт.




Порошок для випічки — 2 ч. л.




Кукурудзяний крохмаль — 50 г



Для крему:





Консервовані мандарини — 300 г




Білий желатин — 8 листочків




Сир 10-15% — 250 г




Йогурт без добавок — 200 мл




Цукрова пудра — 80 г




Ванільний цукор — 40 г




Збиті вершки 30% — 400 мл




Загущувач для вершків — 16 г



Спосіб приготування





Форму для випікання застелити пергаментним папером. Яєчні білки відокремте і збийте з половиною чайної ложки цукру до стійких піків. До жовтків додайте 100 мл прохолодної води, цукор, ванільний цукор і лимонну цедру. Збийте всі компоненти до утворення піни.




До просіяної муки всипте крохмаль і розпушувач. До жовтків додайте більшу половину білкової маси і невеликими порціями вводите суху суміш. Ретельно перемішайте тісто і влийте до нього білки, що залишилися. Тісто помістіть у форму і запікайте півгодини при температурі 195-200 градусів.




Коли готовий корж охолоне, розрізати його на два яруси так, щоб верхній був в два рази тонше нижнього. Викладіть його в роз'ємну форму і закрийте кільце.




З мандарин зцідіть рідину і розкладіть їх часточки по краях форми. Желатин залийте холодною водою в пропорції, зазначеної на упаковці.




Сир протріть через сито, додайте йогурт, цукрову пудру і ванільний цукор, перемішайте. Желатин стисніть. Підігрійте його в невеликій каструльці на повільному вогні, затока фруктовим сиропом.




Коли желатин розчиниться, додайте до нього 2-3 столові ложки сирного крему. Потім швидко змішати желатин з іншою масою.




Вершки збийте з загусником і перекладіть в кондитерський мішок. Коли сирна маса почне густіти, додайте до неї вершки і змастіть кремом нижній ярус торта. Зверху покладіть другий корж і поставте торт в холодильник. Перед подачею прикрасьте його часточками мандаринів. Ласуни будуть у захваті!



Торт «П'яна вишня»


Шоколадний бісквіт, ароматна вишня в коньяку і тане в роті глазур — все це робить такий десерт бездоганним вибором для будь-якого свята. Тим більше, на новорічному столі-2017 не обійтися без червоних фруктів. Звичайно, дістати свіжу вишню в кінці грудня буде проблематично, а от купити упаковку заморожених ягід — простіше простого.


Час приготування: 3 години

Порцій: 12


Новорічні торти 2017: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Півня)
Торт П'яна вишня стане яскравим акцентом на вашому святковому столі

Інгредієнти


Для начинки:





Вишня — 500 г




Коньяк — 4 ст. л.




Кокосова стружка -10 г



Для бісквіта:





Яйця — 3 шт.




Цукор — 400 г




Борошно — 480 г




Молоко — 330 мл




Рослинна олія — 150 мл




Какао-порошок — 100 г




Розпушувач — 1 ч. л.




Сода харчова — 1ч.л.



Для крему:





Вершкове масло — 250 г




Згущене молоко — 380 мл




Какао-порошок — 3 ст. л.



Для глазурі:





Темний шоколад — 100 г




Вершкове масло — 50 г




Цукрова пудра — 4 ст. л.




Какао-порошок — 2 ст. л.




Крохмаль — 1 ст. л.



Спосіб приготування





Почніть приготування торта з головного компонента. За один-два дні до свята розморозьте ягоди і видаліть кісточки. Зробити це можна за допомогою спеціального приладу або звичайної шпильки. Для прикраси залиште неушкодженими 15-20 красивих вишеньок. Ягоди з кісточками і без викладіть у дві окремі баночки, залийте коньяком і залиште в холодильнику як мінімум на 24 години.




Розігрійте духовку до 200-210 градусів. Круглу форму для випічки застелити пергаментом і змастіть маслом. У глибокій ємності змішайте просіяне борошно, цукор, какао-порошок, розпушувач і соду. В окремій посудині збийте вінчиком яйця, додайте до них молоко і рослинне масло кімнатної температури.




Добре перемішайте масу і влийте її до сухої суміші. Замісіть тісто, одночасно додаючи до нього 200 мл окропу. Заготівля повинна вийти густою, в'язкою і блискучою. Перелийте її в форму для випічки і залиште в духовці 1-15 години. Перевірити готовність бісквіта можна за допомогою шпажки або зубочистки. Якщо вона вийде сухий, корж готовий.




Поки бісквіт випікається, можна приготувати крем. Вершкове масло підігрійте до розм'якшення і збийте вінчиком. Зцідіть з вишень коньяк, змішайте його зі згущеним молоком і додайте до масла. Збийте всі компоненти, всипте в миску какао. Готовий крем поставте остуджуватися в холодильнику.




Испекшийся бісквіт перевернути на решітку і дайте йому 1-2 години, щоб охолонути. По можливості залиште виріб на ніч. Верхній шар бісквіта товщиною приблизно півтора сантиметра зріжте ножем. З центральної частини торта вийміть увесь м'якуш, щоб вийшла «коробочка». По боках внизу залиште «стінки» товщиною в 15-2 сантиметри.




М'якуш перетріть в крихту, вилийте в неї крем і викладіть вишні. Перемішайте масу і начиніть нею «коробочку». Поверхня торта, розрівняти лопаткою і накрийте зрізаною верхівкою.




Розтопіть вершкове масло в каструльці, по черзі додаючи до нього цукрову пудру, крохмаль, що залишився коньяк і какао-порошок. Шоколад подрібніть і додайте до суміші. Перемішуйте глазур, поки вона не стане однорідною, гладкою та глянцевою. Вилийте її на торт, розмазуючи лопаткою по всій його поверхні. Дайте їй застигнути, після чого прикрасьте торт з вишнями кісточками і кокосовою стружкою. Залиште на 3-4 години в холодильнику — і приголомшливий десерт буде готовий.



Бите скло


Цей барвистий десерт підкорить всіх любителів желе — адже він цілком складається з різнокольорових шматочків цього смачного і легкого ласощі. «Бите скло» — прекрасний варіант для тих, хто не хоче порушувати дієту навіть у новорічну ніч. Він буде чудово виглядати на строкатому новорічному столі, якщо вибрати желе у вогненних тонах: вишневе, апельсинове або полуничне.


Час приготування: 3 години

Порцій: 8


Новорічні торти 2017: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Півня)
Желейний десерт у відтінках червоного напевно порадує символ 2017 року !

Інгредієнти





Желатин — 25-30 м




Желе з фруктовими смаками — 3 упаковки




Сметана або кефір — 400 мл




Цукор-пісок — 10 г




Ванільний цукор — 10 г



Спосіб приготування





Желе розчиніть в окропі, використовуючи на 50 мл менше води, ніж вказано на упаковці. Залийте желе у формочки, дайте йому трохи охолонути і відправте в холодильник на 2-3 години.




Желатин залийте окропом у спеціальній формочці. В окремій посудині змішайте сметану, пісочний і ванільний цукор. Перемішайте все до однорідності.




Фруктове желе вийміть з холодильника і наріжте квадратиками. Желатин розплавте на водяній бані. Додайте до нього спочатку 2-3 ложки сметанною маси, потім змішати желатин з іншим кремом.




Глибоку металеву посудину застелити харчовою плівкою. Швидко викладіть в неї сметанне і фруктове желе. «Квадратики» злегка підніміть виделкою, щоб крем рівномірно розподілився по всій посудині.




Залиште торт в холодильнику на 15-30 хвилин. Коли желе застигне, перекладіть його на блюдо для сервірування. Для цього посудину з десертом промийте гарячою водою або потримайте в мисці з окропом. Переверніть вміст форми на тарілку і почастуєте домашніх солодким шедевром!
загрузка...
Новорічні торти 2017: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Півня)
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають