• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

Веселий і галасливий свято Новий рік – це той казковий час чарівництва і чудес, коли хочеться дивувати, радувати і робити щасливими усіх навколо себе! А ще Новий рік передбачає шикарний святковий стіл – невід'ємну частину новорічних та різдвяних свят.
Кожна господиня, дружина, мати і бабуся з усіх сил намагається в ці дні по-особливому догодити своїм коханим і приготувати по-справжньому святкове меню. Добре накритий новорічний стіл – ось запорука успішно проведеного свята!
Настає рік Вогняного Півня, східного знака, який любить усе яскраве і неординарне. Саме тому новорічні страви на 2017 рік повинні бути ретельно продуманими, красивими і, що не менш важливо, смачними. Наш сайт допоможе Вам у складанні того самого новорічного меню, страви якого змусять Ваших гостей з'їсти все до останньої крихти.
Зміст:

  • М'ясне блюдо «Яловичина Веллінгтон»

  • Рибне блюдо «Філе минтая в духовці»

  • Салат «Гранатовий браслет» до новорічного столу

  • Новорічний салат «Ромашки» з горбушею

  • Новорічна закуска «Капрезе»

  • Десерт «Солодкі святкові булочки»




  • Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Необхідні інгредієнти:

  • Яловича вирізка – 750 г;

  • Шинка – 7 скибочок;

  • Гриби (печериці) свіжі – 400 г;

  • Листкове тісто – 500 г;

  • Яєчний жовток – 2 шт.;

  • Гірчиця англійська – 2 ст. ложки;

  • Борошно – 10 г;

  • Морська сіль – 2 щіпки;

  • Оливкова олія – 2 ст. ложки;

  • Перець мелений – 5 р.


  • Процес приготування:

    Крок 1. Гриби слід помити, обсушити і висипати в кухонний комбайн, де їх потрібно розмолоти до стану пюре. Отриману масу треба викласти на розпечену на вогні сковороду і випарувати з грибів зайву воду, шляхом обсмажування їх на сильному вогні, постійно помішуючи, протягом близько десяти хвилин. Далі гриби потрібно викласти на тарілку і відставити поки що.
    Крок 2. Тим часом, треба розігріти на сковороді трохи оливкової олії і обсмажити приправлену перцем і сіллю яловичину з кожного боку за 30 секунд. Після цього м'ясо треба зняти з вогню і, давши йому трохи охолонути, обмазати гірчицею.
    Крок 3. На розкладену на столі харчову плівку треба викласти скибочки шинки внапуск, змастити грибний масою, а зверху, по центру, покласти шматок м'яса, обмазаного гірчицею.
    Крок 4. Харчову плівку з шинкою слід обернути міцно навколо яловичини, зробивши рулет, який потрібно прибрати в холодильник на 15-20 хвилин.
    Крок 5. Поверхня столу необхідно посипати борошном і розкачати тісто у вигляді прямокутника завтовшки не більше 3-4 мм.
    Крок 6. З рулету потрібно зняти плівку і викласти його на саму середину прямокутника з листкового тіста. Тісто навколо рулету потрібно змастити яєчним жовтком і загорнути рулет у тісто. Надлишки тесту треба обрізати, а потім викласти тестовий рулет на деко вниз «швом», змастити яєчним жовтком і покласти в холодильник приблизно на 15 хвилин.


    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017




    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017





    Крок 7. Необхідно розігріти Духовку до 200 градусів, з холодильника дістати рулет, зробити на ньому невеликі надрізи, неодмінно змащуючи їх яєчним жовтком, і відправити рулет в духовку. Через 20 хвилин температуру потрібно зменшити до 180 градусів і продовжити випікати ще 15 хвилин.
    Крок 8. По закінченні визначеного часу, м'ясо духовки треба дістати і дати йому «відпочити» приблизно 10-15 хвилин. Після цього страву можна нарізати на порційні шматочки і подавати на стіл.
    до змісту
    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Необхідні інгредієнти:

  • Філе минтая – 500 г;

  • Лимон – 1/2 шт.;

  • Сметана – 1/2 склянки;

  • Йогурт натуральний – 1/2 склянки;

  • Масло вершкове;

  • Сіль, перець;

  • Кріп.


  • Процес приготування:
    Крок 1. Рибу слід промити, обсушити, приправити сіллю з перцем, а потім замаринувати в соку половинки лимона протягом 30 хвилин.
    Крок 2. Форму для запікання потрібно змастити вершковим маслом і викласти мариноване філе. На рибу зверху можна покласти кілька шматочків масла, так минтай буде ще ніжніше. Випікати рибне філе потрібно приблизно 20 хвилин при температурі 200 градусів.
    Крок 3. Поки риба доходить до потрібної кондиції, в мисці треба змішати сметану і натуральний йогурт, не забувши додати дрібно порізаний кріп. Перемішавши все до однорідної маси, цим соусом слід полити вже приготувалася рибу, а потім знову відправити блюдо в духовку приблизно на 15 хвилин.
    до змісту
    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Необхідні інгредієнти:

  • Гранат – 1 шт.;

  • Курка копчена – 300 г;

  • Яйця курячі – 4 шт.;

  • Картопля – 3 шт.;

  • Морква – 2 шт.;

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;

  • Горіхи волоські – 100 г;

  • Яблука – 2 шт.;

  • Часник – 2 зубчики;

  • Масло рослинне – 3 ст. ложки;

  • Лимонний сік – 1 ст. ложка;

  • Майонез – 50-70 р.


  • Процес приготування:
    Крок 1. Яйця треба зварити круто, очистити і натерти на тертці.
    Крок 2. Картоплю потрібно відварити в мундирах, очистити і натерти на тертці.
    Крок 3. Яблука і сиру моркву слід натерти на тертці. Натерту яблучну масу необхідно полити лимонним соком, щоб яблука не почорніли.
    Крок 4. Цибулю потрібно нарізати маленькими кубиками, а потім обсмажити в олії на сковороді.
    Крок 5. Волоські горіхи потрібно перемолоти в блендері або ж пропустити через м'ясорубку.
    Крок 6. М'ясо копченої курки відокремити від кісток і порізати на шматочки середнього розміру.
    Крок 7. Тепер можна приступати до «збірці» салату шарами. Викладати шари потрібно навколо склянки:

  • копчена курка (зробити сіточку з майонезу зверху);

  • смажену цибулю;

  • яйця (зробити майонезну сіточку);

  • морква (майонезна сіточка);

  • часник;

  • волоські горіхи (сіточка з майонезу).


  • Крок 8. На завершення приготування Гранатового браслета», поверхню нашого новорічного салату слід покрити зернами граната.
    до змісту
    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Необхідні інгредієнти:

  • Горбуша – 300 г;

  • Яйця курячі – 3 шт.;

  • Огірки – 2 шт.;

  • Рис – 1/2 склянки;

  • Морква – 3 шт.;

  • Салат «Айсберг» — 100 г;

  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.;

  • Кріп – 1/2 пучка;

  • Олія рослинна

  • Масло рослинне – 10 мл;

  • Сіль.


  • Процес приготування:
    Крок 1. Рис треба зварити в підсоленій воді до готовності, а потім остудити.
    Крок 2. Яйця потрібно зварити круто, остудити і очистити від шкаралупи.
    Крок 3. Горбушу слід викласти в каструлю, залити окропом і додати порізану кружечками середньої товщини морквину, а також одну невелику цибулину, порізану часточками. Рибу в бульйоні потрібно посолити, приправити перцем, довести до кипіння і варити після закипання впродовж 5 хвилин.
    Крок 4. З остиглої горбуші треба зняти шкіру, а філе розім'яти виделкою, попередньо видаливши всі кісточки з риби.
    Крок 5. Дві морквини потрібно очистити і натерти на крупній тертці. Потім моркву слід злегка обсмажити на сковорідці з додаванням невеликої кількості рослинного масла.
    Крок 6. Огірки треба нарізати тонкою соломкою, а листя салату порвати руками на невеликі шматочки.
    Крок 7. Залишилися цибулини слід очистити, а потім подрібнити і змішати зі столовою ложкою майонезу.
    Крок 8. Відварену і вже остиглий рис також треба змішати зі столовою ложкою майонезу.
    Крок 9. Можна приступати до складання салата на Новий рік 2017 по шарах:

  • салатні листя;

  • рис;

  • риба;

  • цибуля;

  • морква (злегка змастити шар майонезом);

  • огірки.


  • Крок 10. На завершення, потрібно посипати салат дрібно порізаним кропом і прикрасити «квітами-ромашками» з курячих яєць: білок слід порізати соломкою і викласти на салаті пелюстки, а з жовтка сформувати серединку.
    до змісту
    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Необхідні інгредієнти:

  • Сир Моцарелла – 300 г;

  • Помідори черрі – 20 шт.;

  • Базилік свіжий – 1 склянка;

  • Оливкова олія;

  • Оцет бальзамічний;

  • Перець.


  • Процес приготування:
    Крок 1. Помідори черрі треба помити, обсушити і розрізати навпіл кожен плід.
    Крок 2. Сир потрібно порізати маленькими шматочками.
    Крок 3. Базилік потрібно промити і порвати на листочки;
    Крок 4. Залишилося тільки нанизати всі інгредієнти в такому порядку:

  • половинка помідора черрі;

  • сир Моцарелла;

  • базилік;

  • половинка помідора черрі.


  • Крок 5. Залишилось лише викласти «Капрезе» на красиве блюдо і збризнути бальзамічним оцтом і оливковою олією.
    до змісту
    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017

    Необхідні інгредієнти:

  • Борошно – 3 склянки;

  • Цукор – 1/3 склянки;

  • Сіль – 1/2 ч. ложки;

  • Дріжджі сухі – 15 ч. ложки;

  • Кориця суха – 1 ст. ложка;

  • Молоко – 1 стакан;

  • Вершкове масло – 60 г;

  • Яйце – 1 шт.;


  • Для верхнього шару:

  • Борошно – 1 склянка;

  • Цукрова пудра – 1/2 склянки;

  • Масло вершкове – 120 г;

  • Куркума, какао, харчові барвники.


  • Процес приготування:
    Крок 1. Слід розчинити дріжджі в теплому молоці і додати залишилися інгредієнти, вимішуючи тісто.
    Крок 2. Тепер потрібно сформувати з тіста 16 однакових кульок і викласти їх на лист. Зверху тісто потрібно накрити тканинною серветкою і поставити в тепле місце, щоб булочки піднялися. А відстань між пышечками не може бути менше, ніж 4 див.
    Крок 3. Потрібно окремо змішати всі інгредієнти для солодкого верхнього шару булочок. Повинно вийти ніжне і м'яке тісто, яке необхідно розділити на кілька частин, в кожну з яких додати той колір, який подобається більше.
    Крок 4. Солодке тісто також потрібно розділити на 16 рівних частин і, роблячи руками коржики, класти поверх кожної булочки. Тісто потрібно залишити ще на 35-40 хвилин.
    Крок 5. У розігріту до 180 градусів духовку потрібно поставити булочки і випікати протягом 15 хвилин.
    загрузка...
    Новорічні страви 2017 | Рецепти з фото на Новий рік 2017
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають