• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

Напевно, у кожної господині за деякий час до Нового року всі думки зайняті підготовкою до цього важливого дня або, точніше, ночі. Той чарівний час, коли можна загадувати заповітні бажання, сподіватися на диво, веселитися і радіти, як в дитинстві – воістину чудово. А щоб улюблений зимовий свято вдалося на славу, потрібно до нього гарненько підготуватися.
З чого починається Новий рік Більшість росіян вважають, що Новий рік починається зі святкового столу, який ломиться від всіляких страв. І, напевно, вони мають рацію. У цей день можна дозволити собі трішки розслабитися і поласувати делікатесами або загрозливими витонченої фігури продуктами.
На нашому сайті зібрані найкращі новорічні рецепти на 2017 рік , так що будьте впевнені – свято вийде чудовим і всі гості будуть задоволені.
Зміст:

  • Курка «Тандурі»

  • Новорічна страва «Фрікасе з креветок»

  • Салат «Айсберг» до новорічного столу

  • Роли з лососем

  • Новорічний десерт «Пиріг Діда Мороза»




  • новорічне гаряче блюдо потрібно, виклавши курку на листя зеленого салату і, додавши до м'яса кільця злегка обсмаженої цибулі, трохи помідорів і пару часточок лимона. За бажанням можна посипати м'ясо дрібно нарізаної зеленню.
    до змісту до змісту до змісту
    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Необхідні інгредієнти:

  • Рис (спеціальний рис для суші) – 500 г;

  • Вода – 600 мл;

  • Листя норі – 1 упаковка;

  • Сир філадельфія – 200 г;

  • Лосось;

  • Авокадо (можна успішно замінити свіжим огірком);

  • Кунжут;

  • Лимон;


  • Оцет для рису:

  • Оцет – 5 ст. ложок;

  • Сіль – 1 ст. ложка;

  • Цукор – 3 ст. ложки.


  • Процес приготування:


    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року




    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року





    Крок 1. Спершу потрібно приготувати оцет для рису. Для цього потрібно розвести оцет із сіллю і цукром і підігріти на повільному вогні (не можна доводити до кипіння), помішуючи до тих пір, поки цукор і сіль не розчиняться повністю.
    Крок 2. Рис потрібно промивати у воді до тих пір, поки вода не буде абсолютно чистою, потім залити рис для суші водою і залишити так на 40 хвилин. Після закінчення цього часу, воду потрібно злити через сито і залишити в такому вигляді ще на півгодини. Потім рис необхідно залити водою і варити на слабкому вогні приблизно 15 хвилин. Готовий рис потрібно позбавити від води і залишити в каструлі ще на 40 хвилин, поклавши під кришку каструлі рушник. Повністю готовий рис для суші слід викласти на плоску тарілку і полити підготовленим оцтом для рису, перемішуючи плоскою дерев'яною ложкою або лопаткою.
    Крок 3. Лист норі необхідно розділити навпіл і покласти одну частину на килимок (рогожу), обгорнутий харчовою плівкою. Укладати лист потрібно паралельно краю.
    Крок 4. Тепер можна викладати на лист норі рис для суші тонким шаром, злегка придавлюючи, щоб рис гарненько прилип до листу. Зверху шар рису повинен заходити за межі листа норі, а знизу – не доходити до краю. (щоб рис не прилипав до рук, їх треба змочувати у воді з додаванням соку лимона).
    Крок 5. Наступним кроком буде перевертання листа норі таким чином, щоб рис опинився внизу, а сам лист зверху.
    Крок 6. Лист норі потрібно змастити сиром філадельфія, як можна гущі промазати середину.
    Крок 7. На сир, ближче до краю, треба викласти рибу довгим шматочком і авокадо (можна замінити огірком).
    Крок 8. Обережно, придавлюючи килимком-циновкою, потрібно загорнути рол, а потім обваляти його в кунжуті.
    Крок 9. Розрізати роли зручніше мокрим гострим ножем, кожен раз очищаючи лезо від рису і змочуючи його у воді.
    Крок 10. Потім потрібно повторити всі дії. З 500 г рису виходить більш 36 ролів. Подавати суші новорічний стіл слід з соєвим соусом, маринованим імбиром і соусом, васабі.
    до змісту
    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року

    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року





    Крок 1. Для початку потрібно зайнятися тестом:

  • Молоко слід злегка підігріти, розчинити в ньому цукор, додати дріжджі. Хвилин на 10-15 потрібно поставити цю суміш у тепле місце, щоб вона спінилася. Якщо немає часу – можна не чекати, поки спіниться.

  • В окремій великій мисці потрібно збовтати яйця, додати сіль і натерти маргарин або масло на крупній тертці, туди ж влити молоко з дріжджами і цукром. Зверху в миску треба просіяти борошно на-віч. Коли просеялась вже третину борошна, можна приступати до вымешиванию, поступово додаючи ще борошна. Тісто має бути пружним, однак воно не повинно бути надто щільним.

  • Тепер потрібно ретельно вимісити тісто руками і сформувати з нього кулю і опустити цю кулю у відро чи велику каструлю з крижаною водою і залишити його так хвилин на 10-15 поки воно не спливе наверх. Потім тісто потрібно дістати, обмокнуть рушником і злегка вимісити з додаванням крапельки борошна. Далі вже підходить до випічці тісто треба накрити серветкою і залишити «доходити» 10 хвилин.


  • Крок 2. Дріжджове тісто слід розділити на дві нерівні частини і більшу частину розкачати качалкою, сформувавши трикутник з округлими кутами.
    Крок 3. Меншу частину потрібно розділити ще на два шматочки і один з них розім'яти руками, сформувавши овал (майбутня борода). Гострим ножем необхідно розрізати тісто знизу доверху, не доходячи до краю.
    Крок 4. Бороду слід докласти знизу майбутньої голови Діда Мороза і пальцями скрутити смужки в непружні спіральки.
    Крок 5. З що залишився тесту треба сформувати вуса, шапочку і бубончик. Не можна забути і про ніс для Діда Мороза.
    Крок 6. Ножем потрібно зробити отвори для очей і вставити туди родзинки.
    Крок 7. У невеликій мисочці потрібно розвести збитий яєчний жовток і червоний харчовий барвник (або буряковий сік). Кулінарної пензликом потрібно нанести «фарбу» на ніс, щоки і шапку Діда Мороза.
    Крок 8. Поки ще сирого Діда Мороза слід обережно перекласти на деко, накрити фольгою і випікати при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин, а потім розкрити і допікати протягом 10-12 хвилин до золотистого кольору.
    Приємного апетиту!
    загрузка...
    Новорічні рецепти 2017 | Кращі рецепти з фото до Нового року
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають