• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

Вже на порозі Новий рік, а це означає, що багатьох господинь чекає болісна підготовка до свята, який так люблять і діти, і дорослі. Чому болісна Взяти хоча б момент придумування подарунків для кожного члена родини, причому, презенти повинні бути не тільки гарними, але й корисними, щоб дарували радість не один день, а то і рік.
Або – незчисленна кількість часу роздумів, проведених над новорічним меню. Якщо Ви теж сушите голову над питанням « що приготувати на Новий рік 2017 » наш сайт допоможе Вам в цьому і мука миттю перетвориться в насолоду.
Особливий і завжди довгоочікуваний зимовий свято починається задовго до чарівної ночі 31 грудня-1 січня. Натхненна, зворушлива і хвилююча підготовка до Нового року сама по собі є початком справжнього дива, яке особливим чином зближує всіх членів сім'ї. А одне з головних завдань підготовки до свята, яка лягає на тендітні плечі господині – приготування страв до новорічного столу.
Півень, господар наступаючого року, любить усе яскраве і помітне, тому страви повинні відрізнятися барвистістю. За своєю природою Вогненний Півень вегетаріанець, але і зовсім обійдися без м'ясних страв у Новий рік не можна, головне – щоб на столі переважали овочі.
Зміст:

  • Свинячі міні-рулети з бринзою і чорносливом

  • Лосось у білому соусі з овочами

  • Баклажани з начинкою з овочів

  • Новорічний салат «Хлопавка»

  • Салат «Кришталевий»

  • Закуска «Ялинки»

  • Канапе на Новий рік 2017




  • Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Ці дивовижні рулетики в два рахунки розійдуться по тарілках гостей. Чорнослив дає м'ясу приголомшливу м'якість, а нотки солоної бринзи надзвичайно пожвавлюють смак.
    Необхідні інгредієнти:

  • Свиняча шийка – 1 кг

  • Бринза – 200 г

  • Чорнослив – 200 г

  • Сметана 25% — 250 г

  • Оливкова олія – 1 ст. ложка

  • Гірчиця із зернами – 4 ст. ложки

  • Базилік сушений – 2 ч. ложки

  • Сіль, перець


  • Процес приготування:

    Крок 1. Насамперед, чорнослив потрібно замочити в теплій воді і залишити до набрякання.
    Крок 2. М'ясо слід промити і нарізати поперек волокон (шматочки повинні бути товщиною 2 см) і відбити кухонним молотком.
    Крок 3. Оливкова олія, гірчицю і сметану треба змішати з сіллю, перцем і базиліком. Цим соусом слід змастити кожен шматочок м'яса з двох сторін.
    Крок 4. Чорнослив потрібно обсушити паперовим рушником і порізати на маленькі шматочки.
    Крок 5. Бринзу необхідно нарізати кубиками середнього розміру.
    Крок 6. Порізані чорнослив і бринзу потрібно викласти на 1/4 шматочка відбитого м'яса і скрутити рулетик. Так слід вчинити з усіма шматочками м'яса.
    Крок 7. Всі рулети потрібно викласти на деко і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40-60 хвилин.
    до змісту
    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Це дуже легке, низькокалорійне святкове гаряче блюдо , яке припаде до душі всім, хто стежить за фігурою, але не збирається відмовлятися від смачної їжі.
    Необхідні інгредієнти:

  • Стейк лосося – 6 шт.

  • Вершки – 100 г

  • Йогурт натуральний білий – 200 р

  • Приправа для риби – 1 ст. ложка

  • Овочеве асорті (наприклад, горошок, брокколі, морква) 300 г

  • Лимон 1/4 шт.

  • Оливкова олія


  • Процес приготування:
    Крок 1. Рибні стейки потрібно вимити і обсушити паперовими рушниками, після чого треба змастити рибу лимонним соком і приправою.
    Крок 2. Вершки слід змішати з білим йогуртом.
    Крок 3. Лист необхідно вистилати фольгою і змастити оливковою олією. Стейки слід викласти на фольгу і залити білим соусом, а овочеве асорті розкласти між шматочками риби. Зверху слід накрити деко фольгою, щоб повітря не залишилося проміжків.
    Крок 4. Стейки лосося з овочами потрібно запікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин, а потім треба відкрити блюдо (зняти верхній шар фольги) і залишити в духовці допекаться на 10 хвилин.
    до змісту
    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Овочі чудово будуть виглядати на новорічному столі, і таке блюдо точно порадує вимогливого Вогняного Півня.
    Необхідні інгредієнти:

  • Баклажани – 3 шт.

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.

  • Морква – 1 шт.

  • Перець болгарський – 1 шт.

  • Помідори – 2 шт.

  • Часник – 1-2 зубчики

  • Сир твердий тертий – для посипання

  • Сіль, перець

  • Майонез – для змазування

  • Олія – для смаження


  • Процес приготування:
    Крок 1. Баклажани слід ретельно помити, обсушити, зрізати плодоніжки і розрізати кожен навпіл баклажан вздовж. З кожної половинки потрібно видалити ложкою м'якоть таким чином, щоб залишилися досить товсті стінки. Потім баклажанові «тарілочки» потрібно злегка присолити.
    Крок 2. Моркву і болгарський перець треба нарізати соломкою, цибулю – півкільцями, а м'якоть з баклажанів – шматочками.
    Крок 3. Всі нарізані овочі обсмажити на сковорідці з застосуванням рослинної олії. Помідори потрібно порізати шматочками і додати до овочів в сковороду і протушкувати все разом, щоб випарувалася зайва рідина. Як тільки овочі приготуються, слід додати часник, дрібно порізаний або пропущений через землянку, а також сіль і перець.
    Крок 4. Овочевий начинкою необхідно наповнити порожні половинки баклажанів, посипати тертим сиром і промазати майонезом.
    Крок 5. Баклажани потрібно укласти на змащений маслом деко і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
    до змісту
    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Салат на Новий рік 2017 «Хлопавка» порадує гостей не тільки барвистістю, але і незабутнім смаком.
    Необхідні інгредієнти:

  • Картопля – 400-500 г

  • Біле м'ясо (куряче або індиче) – 200 г

  • Гриби свіжі – 200 г

  • Горіхи волоські – 100 г

  • Яйця – 7 шт.

  • Гранат – 1 шт.

  • Цибуля – 1 шт. середнього розміру

  • Майонез – 250-300 г

  • Сіль

  • Зелень кропу для прикраси

  • Кукурудза консервована – для прикраси

  • Буряковий сік – для прикраси


  • Процес приготування:


    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня




    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня





    Крок 1. Картоплю треба зварити в мундирах, потім остудити і очистити. Очищену від шкірки картоплю потрібно натерти на дрібній тертці, а заме взяти харчову плівку і викласти на нього картоплю прямокутником, гарненько утрамбувати, посолити і змастити майонезом.
    Крок 2. Яйця слід зварити круто, остудити, очистити від шкаралупи і натерти на дрібній тертці зверху на картоплю, трохи відступаючи від країв так, щоб картопля злегка виднілася. Трохи тертого жовтка і, окремо, білка потрібно залишити для прикраси салату.
    Крок 3. М'ясо необхідно відварити у підсоленій воді, охолодити і порізати на дрібні шматочки.
    Крок 4. Гриби потрібно почистити і порізати на невеликі шматочки і підсмажити на сковороді з дрібно порізаною цибулею в малій кількості рослинного масла. Після п'яти хвилин смаження, до грибів слід додати м'ясо і потримати на вогні ще п'ять хвилин, посоливши і поперчив за смаком. Охолоджену м'ясо-грибну масу потрібно викласти яйця, змастити майонезом.
    Крок 5. Горіхи слід перебити до стану великої крихти в блендері і посипати на м'ясо з грибами, змастити майонезом.
    Крок 6. Гранат потрібно почистити і половину всіх зерен плода посипати зверху на горіхи.
    Крок 7. Потім, обережно узявшись за краї плівки, необхідно згорнути рулет таким чином, щоб харчова плівка не опинилася всередині хлопавки. Звернувши рулет, потрібно обернути його фольгою і відправити салат в холодильник на 1-15 години.
    Крок 8. Після закінчення покладеного часу, необхідно дістати рулет і змастити верх майонезом.
    Крок 9. Частина натертих білків потрібно відкласти, а інші білки пофарбувати буряковим соком. Потім можна прикрашати хлопавку за своїм бажанням, використовуючи рожеві і білі білки, жовтки, гранатові зерна, кукурудзу, зелень і т. д.
    до змісту
    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Салатик «Кришталевий» виглядає настільки ефектно, що при першому погляді на нього, у гостей може відібрати дар мови! Але вже в наступну хвилину вони навперебій будуть захоплюватися вміннями господині, і захоплюватися красою новорічного салату.
    Необхідні інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт.

  • Яйця – 5 шт.

  • Цибуля ріпчаста

  • Картопля – 2-3 шт. середнього розміру

  • Огірки солоні – 2-3 шт.

  • Майонез


  • Для желе:

  • Желатин – 3 пачки по 10 г (разом – 30 г желатину)

  • Бульйон, в якому зварилося філе курки

  • Перець горошком

  • Часник – 1 зубчик

  • Лавровий лист


  • Процес приготування:


    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня




    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня




    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня





    Крок 1. Для початку потрібно зварити філе в підсоленій воді з додаванням лаврового листа, перцю і дрібно порізаного часнику. Коли курка звариться, необхідно дістати її з бульйону, а саму рідину процідити.
    Крок 2. В каструльку або кухлик слід висипати желатин, а потім залити його 150 мл бульйону, ретельно перемішати і залишити на 10 хвилин для набухання. Потім потрібно поставити ємність на вогонь і нагрівати, щоб желатин повністю розчинився (до кипіння доводити не можна).
    Крок 3. Далі желатин необхідно процідити через ситечко і залити в нього ще 700 мл курячого бульйону. Ретельно перемішавши, потрібно розлити желе в чашечки або в широкий посуд. Висота желе має бути 1-12 див Поки желе охолоджується в холодильнику, необхідно зайнятися самим салатом.
    Крок 4. Дно салатниці треба вистелити харчовою плівкою, і першим шаром викласти попередньо зварений і нарізану на кубики картоплю, змастити майонезом.
    Крок 5. Солоні огірки, нарізані кубиками, потрібно викласти другим шаром.
    Крок 6. Куряче філе слід нарізати кубиками, викласти третім шаром і змастити майонезом.
    Крок 7. Зварені і порізані кубиками яйця треба викласти останнім шаром і змастити майонезом. Салат потрібно на час прибрати в холодильник.
    Крок 8. Формочку з вже застиглим желе необхідно дістати і нарізати желе на квадратики.
    Крок 9. Тепер потрібно акуратно, з допомогою харчової плівки, перевернути салат на пласке блюдо, прибрати плівку і обмазати верхівку і краю майонезом.
    Крок 10. Обережно, по одному, потрібно діставати квадратики желе і викладати їх по колу салату, починаючи знизу. Прикрасити готовий салат можна на свій смак.
    до змісту
    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Ефектно буде виглядати на новорічному столі закуска у вигляді зелених ялинок. А приготувати таку страву зовсім нескладно.
    Необхідні інгредієнти:

  • Сир сирний – 220 г

  • Лаваш – 1 шт.

  • Перець болгарський червоний – 1-2 шт.

  • Листя салату

  • Нарізані маслини – 1/4 склянки (і кілька маслин для прикраси)

  • Базилік свіжий нарізаний – 1/4 склянки

  • Сир пармезан – 1/4 склянки


  • Процес приготування:
    Крок 1. На стіл слід покласти харчову плівку, а на неї – помиті і обсушені листя салату.
    Крок 2 . На зелений салат потрібно покласти лаваш розрізати на 4 рівні частини по довжині лаваша.
    Крок 3. Пармезан слід натерти на дрібній тертці, оливки дрібно нарізати, а також базилік подрібнити і болгарський перець.
    Крок 4. Всі порізані інгредієнти потрібно змішати з сирним сиром, розділити на 4 рівні частини і викласти рівним шаром на підготовлені лаваші.
    Крок 5. Тепер потрібно обережно скрутити рулети, але щоб харчова плівка не муляє всередину. Отримані рулети слід стиснути пальцями так, щоб вийшла трикутна форма. Далі треба помістити рулети в холодильник для охолодження на 2 години.
    Крок 6 . По закінченні визначеного часу, рулети потрібно звільнити від плівки, нарізати на не дуже широкі порціонні шматочки і кожен наколоти на шпажку біля основи трикутника, не забувши помістити шматочок маслини в основі кожної «ялинки».
    до змісту
    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня




    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня

    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня





    Чудово на святковому столі виглядають різноманітні канапе. Причому, зробити їх можна абсолютно на будь-який смак – з рибою, з м'ясом, з шинкою, ковбасою, і вегетаріанські фруктові канапе з сиром і лососем, з оливками та бужениною і т. д.
    загрузка...
    Що приготувати на Новий рік 2017: фото рецепти на рік Півня
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають