• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Смачний рецепти на Новий рік 2017 з фото

Новий рік вже не за горами і зовсім скоро настане час для новорічних приготувань. На запорошенных снігом вулицях так і буде витати казкова атмосфера свята, що наближається, який з нетерпінням чекають і діти, і дорослі.
Настає 2017 рік Червоного Вогняного Півня, яскравого і норовливого знака Східного календаря. Стіл на Новий рік має бути не тільки шикарним, але і відповідати запитам вимогливого Півника.
Тут можна знайти смачні рецепти новорічних страв , які будуть вигідно виглядати на святковому столі і залучать у Ваш будинок успіх і щастя, так як точно сподобаються господареві 2017 року.
Зміст:

  • Гаряче блюдо «Ніжна сьомга з вершками»

  • Гаряче блюдо «Курочка в соусі теріякі»

  • Друге страву «Паста з морепродуктами»

  • Салат «Ялинка, гори!»

  • Салат «Годинничок»

  • Закуска «Шашлик з креветок»

  • Закуска «Повітряний рулет з начинкою з сьомги»

  • Десерт «Баноффи»




  • до змісту гарячим блюдом до новорічного столу стане чудова і смачна курочка в соусі теріякі.
    Необхідні інгредієнти:

  • Куряча тушка – 1 шт.

  • Мед – 2 ч. л.

  • Соєвий соус – 1 ст. ложка

  • Кунжут – 1 ст. ложка

  • Бальзамічний оцет – 1 ст. ложка

  • Свіжий імбир (подрібнений) – 1 ст. ложка

  • Рослинне масло – на-віч


  • Процес приготування:
    Крок 1. Спершу необхідно зробити маринад. Для цього знадобиться миска, в якій потрібно змішати до однорідної маси бальзамічний оцет, імбир, мед, соєвий соус і рослинне масло.
    Крок 2. На тушці курки потрібно зробити кілька надрізів зверху і обмазати приготованим соусом, потім помістити в блюдо з ним. Залишити курку в такому вигляді на годину, зрідка перевертаючи тушку в маринаді.
    Крок 3. По закінченню визначеного часу, курку треба помістити в рукав для запікання і в розігрітій до 180 градусів духовці готувати м'ясо протягом 60-90 хвилин до золотистої скоринки.
    до змісту до змісту смачних салатів . Цей дивовижний салатик з химерним оформленням у вигляді ялинки припаде до смаку кожному гостю і подарує позитивні емоції.
    Необхідні інгредієнти:

  • Консервований лосось – 1 банку

  • Помідор – 1 шт.

  • Паприка мелена – 1 ч. ложка

  • М'який нежирний сир – 250 г

  • Зелень кропу – 1 пучок

  • Шнітт-лук – 1 пучок середнього розміру

  • Лимонний сік – 1 лимона

  • Лимонно-перцева приправа – 1 ч. ложка

  • Зерна граната

  • Крекери


  • Процес приготування:
    Крок 1. Консерви з лосося і шніт-цибулю потрібно дрібно порубати.
    Крок 2. Сир слід натерти на крупній тертці і додати до нього паприку, лимонний сік і лимонно-перцеву приправу.
    Крок 3. Лосось, шніт-цибулю і їх суміш сиру і приправ потрібно ретельно перемішати і з цієї клейкої маси сформувати конус – основу майбутньої ялинки.
    Крок 4. З помідора, за допомогою гострого ножа, треба вирізати зірку, яка буде вінчати ялинку-салат.
    Крок 5. Гілочками кропу потрібно послати підготовлений конус їх продуктів, а на зелень викласти зерна граната, на зразок ялинкових іграшок. Завершальним штрихом буде установка на верхівку імпровізованої ялинки помідорної зірки.
    Крок 6. Подавати салат «Ялинка, гори!» потрібно з крекерами. З допомогою крекерів і їдять новорічний салат.
    до змісту до змісту Ця закуска вишукано і апетитно виглядає, а приготувати її дуже просто.
    Необхідні інгредієнти:

  • Креветки – 1 кг

  • Ананас – 1 шт. (середнього розміру)

  • Червоне вино – 1 ст. ложка

  • Соєвий соус – 2 ст. ложки

  • Лимонний сік – 1/2 лимона

  • Рис різнобарвний

  • Петрушка або кінза


  • Процес приготування:
    Крок 1. Для економії енергії краще придбати вже очищені креветки. Розморозивши очищені креветки, їх потрібно ретельно промити.
    Крок 2. Дерев'яні шпажки слід замочити у воді на 30 хвилин. За цей час можна нарізати на невеликі кубики ананас. Можна не очищати ананас, а лише вирізати серединку, але це на розсуд господині.
    Крок 3. Настав час нанизувати на підготовлені шпажки шматочки ананаса і креветки, чергуючи їх один з одним. Далі імпровізований шашлик потрібно викласти на деко, на який попередньо слід покласти папір або плівку для випікання. Перед тим, як ставити в розігріту духовку, шашлик з креветок потрібно полити сумішшю з червоного вина, соєвого соусу і лимонного соку.
    Крок 4. Поки шашлик доходить в духовці до золотистої скоринки, необхідно відварити рис таким чином, щоб він був розсипчастим.
    Крок 5. Кінзу або петрушку слід порвати на невеликі гілочки, якими можна прикрасити готові закуски. Подавати шашлик з креветок краще на порційних тарілках з різнобарвним розсипчастим рисом, який полита соусом, що залишився. Ну а гілочки кінзи або петрушки можна розкласти так, як підказує природне почуття смаку і фантазія.
    до змісту до змісту

    Десерт «Баноффи»


    Смачний рецепти на Новий рік 2017 з фото

    Ласощі «Баноффи» готується досить просто, а задоволення від солодкого десерту, гарантовано отримає кожен гість новорічного вечора.
    Необхідні інгредієнти:

  • Борошно – 500 г

  • Цукрова пудра – 100 г

  • Яйця – 2 шт.

  • Цедра лимона – 1 шт.

  • Молоко – зовсім трохи

  • Вершкове масло – 1 пачка


  • начинка:

  • Банани – 6 шт.

  • Цукрова пудра – 280 г

  • Варена згущене молоко – 400 г

  • Мигдаль очищений – 1 стакан

  • Ванільні насіння – 1 стручок ванілі

  • Вершки високої жирності – 500 мл

  • Швидкорозчинний кави – 1 ч. ложка


  • Процес приготування:
    Крок 1. Безумовно, почати варто з тіста. Багато господині можуть скористатися кухонним комбайном для замішування тіста на десерт. Якщо ж цього блага цивілізації поки що немає на кухні, — пісочне тісто можна приготувати своїми руками. Через сито потрібно просіяти борошно і цукрову пудру, потім змішати сипучі інгредієнти.
    Крок 2. Руки слід остудити під холодною водою і розрізати на шматочки вершкове масло, додати до борошна. Тісто потрібно постійно перемішувати до тих пір, поки воно не стане кришитися.
    Крок 3. Поступово треба ввести в тісто молоко, яйця, лимонну цедру. Обережно перемішавши пісочне тісто, потрібно загорнути його у харчову плівку і залишити тісто в холодильник на півгодини.
    Крок 4. Для того, щоб приготувати начинку, спершу потрібно зайнятися мигдалем. У розігріту до 180 градусів духовку поставити деко з горішками, обвалянными в цукровій пудрі. У процесі готування, необхідно перевертати мигдаль кожні три хвилини, поки вони не перетворилися в золотисті часточки. Довше 15 хвилин сушити мигдаль не можна щоб уникнути появи гіркоти. Горішки потрібно дістати і остудити.
    Крок 5. Настав час приготувати форму для випікання змастити її олією. У форму потрібно викласти тісто, але начинку поки що не додавати. Тісто треба запікати в духовці 15 хвилин.
    Крок 6. Остигнула основу для десерту слід змастити вареним згущеним молоком і викласти зверху нарізані банани.
    Крок 7. Вершки необхідно збити, після чого додати до них каву насінням ванілі. Суміш потрібно викласти ложкою на банани. Десерт готовий!
    загрузка...
    Смачний рецепти на Новий рік 2017 з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають