• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

Новорічна ніч – чарівний час, повне неповторної атмосфери казки, щастя та очікування якогось дива. А ще, це час приємних клопотів, наприклад таких, як складання новорічного меню. Настає 2017 рік Вогняного Півня, а це значить, що святковий стіл повинен бути сповнений яскравими стравами з чудовим смаком.
Півник буде вподобу весь рік тій господині, яка врахує у новорічному меню всі нюанси і тонкощі. Не варто покладатися на «авось», а краще заздалегідь продумати кожен пункт святкового меню, завдяки чому не тільки звані гості, але і норовистий володар наступаючого року залишиться задоволений.
Зміст:

  • Особливості складання новорічного меню 2017

  • Гаряче новорічна страва «Баранина по-англійськи»

  • Друге страву на Новий рік «Креветки під вершковим соусом»

  • Гарнір до новорічного столу «Ароматний запечена картопля»

  • Новорічний салат «Ніжний оселедець під шубою»

  • Салат «Перлина» з червоною ікрою та червоною рибою на Новий рік 2017

  • Закуска на новорічний стіл «Фаршировані яйця»

  • Закуска для Нового року Вогняного Півня «Різнокольорові кульки»

  • Новорічний торт «Смородинка»




  • символ року обожнює все красиве і яскраве.
    Тому страви на Новий рік 2017 повинні бути легкими у виконанні, але яскравими і примітними. Обов'язково на святковому столі повинні бути зелень і овочі. Причому, овочі (наприклад, ті ж соління) краще розмістити на великі тарілки, а нарізку з м'яса і ковбас використовувати на канапе в поєднанні з овочами і зерновим хлібом.
    Варто пам'ятати, що Півень не потерпить на новорічному застіллі жодного страви з курки або іншої птиці, тому потрібно обережно підходити до планування меню на Новий 2017 рік.
    до змісту
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

    В якості основного гарячого блюда бездоганно підійде баранина, приготована по британському рецептом.
    Необхідні інгредієнти:

  • Баранина – 500 г

  • Картопля – 700 г

  • Цибуля ріпчаста – 300 г

  • Томатна паста – 10 р

  • Кмин – 4 г

  • Лавровий лист – 2 шт.

  • Часник

  • Жир – 60 г

  • Сіль, перець


  • Процес приготування:

    Крок 1. М'ясо необхідно розрізати на невеликі шматочки, посолити, поперчити і посипати кмином, який слід попередньо потовкти.
    Крок 2. На дно посуду потрібно рівномірно викласти перший шар порізаної баранини, потім посипати помельченным цибулею і зверху рівне викласти кільця картоплі. Шари необхідно повторити.
    Крок 3. На останній шар м'яса можна викласти пару часточок часнику і нашатковану зелень, що дасть приголомшливий аромат і смак.
    Крок 4. У склянці гарячої води треба розвести томатну пасту і залити соком м'ясо.
    Крок 5. Залишилося лише дві години протушкувати баранину на повільному вогні і страву можна подавати на стіл.
    до змісту
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

    Легка китайська кухня прийдеться до душі багатьом гостям, а смак цього вишуканого блюда ще довго буде дарувати насолоду.
    Необхідні інгредієнти:

  • Креветки – 800 г

  • Вершкове масло – 50 г

  • Вершки – 250 мл

  • Часник – 2 зубчики

  • Петрушка

  • Сіль


  • Процес приготування:
    Крок 1. Масло потрібно вийняти з холодильника і дати йому розм'якнути під впливом кімнатної температури.
    Крок 2. Часник треба подрібнити в часничниці.
    Крок 3. На розігріту сковороду необхідно викласти вершки, масло і часник, довести до кипіння.
    Крок 4. Креветки потрібно очистити і додати до соусу, протушкувати близько 10 хвилин на повільному вогні.
    Крок 5. Через певний час перемішати соус з креветками і посипати все це пишність помитої і нашаткованої зеленню петрушки.
    Крок 6. Перемішавши приготоване блюдо, потрібно викласти креветки на тарілку, а соус залишити на повільному вогні до загусання.
    Крок 7. Коли соус загусне, слід знову додати до нього креветки і протушкувати протягом 3-5 хвилин і подавати до столу з пастою або рисом.
    до змісту
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

    Це неймовірно просте у приготуванні блюдо буде вигідно виглядати на святковому столі і, незважаючи на свою примітивність, гарантувати господині хвалебні відгуки від вдячних гостей в бік її кулінарних здібностей.
    Необхідні інгредієнти:

  • Картопля – 8 шт (великих)

  • Яєчний білок – 2 шт.

  • Сухі спеції – чилі, паприка, чорний перець, італійські трави, сіль

  • Оливкова олія


  • Процес приготування:
    Крок 1. Картопля належить очистити від шкірки, помити під проточною водою і нарізати на часточки.
    Крок 2. Яєчні білки потрібно збити до повітряної піни, якою слід полити картоплю і ретельно перемішати.
    Крок 3. Сумішшю з сипучих спецій необхідно рясно посипати картоплю і гарненько перемішати.
    Крок 4. На змащене маслом деко потрібно рівномірно викласти картоплю в міксі спецій і яєчному білку.
    Крок 5. В розігрітій до 220 градусів духовці картоплю слід випікати приблизно півгодини, помішуючи його кожні 7 хвилин.
    до змісту
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

    Всім знайомий і популярний салат на Новий рік 2017 по цьому рецепту виходить дуже ніжним, а смак його грає новими фарбами.
    Необхідні інгредієнти:

  • Оселедець – 1 шт.

  • Буряк – 2 шт.

  • Картопля – 2 шт.

  • Морква – 2 шт.

  • Яйця – 4 шт.

  • Цибулина – 1 шт.

  • Сир твердий – 100 г

  • Вершкове масло – 80 г

  • Майонез або сметана – для промазування шарів салату

  • Зелень – для прикраси


  • Процес приготування:
    Крок 1. Для початку потрібно відварити картоплю, моркву, буряк і яйця. Щоб овочі краще очищалися від шкірки, в остившем вигляді інгредієнти краще поставити в холодильник на кілька годин.
    Крок 2. Оселедець слід очистити, видалити кістки і порізати дрібним кубиком.
    Крок 3. Цибулю необхідно мело порізати, а всі відварені і очищені овочі натерти на крупну тертку і розкласти для зручності на різні тарілки. Так само вчинити з сиром і яйцями.
    Крок 4. Дно посуду для «Шуби» слід змастити рослинною олією і можна приступати до «збірці» салату:

  • цибуля

  • картопля (змастити майонезом або сметаною)

  • оселедець

  • натерти на крупній тертці вершкове масло з холодильника

  • морква (змастити сметаною або майонезом)

  • яйця (змастити майонезом або сметаною)

  • сир

  • буряк (змастити сметаною або майонезом)

  • прикрасити зеленню


  • Варто зазначити, що зі сметаною салат виходить ще ніжніше і, що важливо для багатьох дам – менш калорійним.
    до змісту
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

    Точно не помилиться з новорічним салатом та господиня, яка обере для готування цей чудовий рецепт, що включає в свій склад червону рибу з ікрою. Смак салату «Перлина» виходить ніжним і, в той же час, дає якусь пікантність.
    Необхідні інгредієнти:

  • Сьомга слабосолона – 200 г

  • Ікра червона – 2 ст. ложки

  • Оливки – 50 г

  • Яйця курячі – 5 шт.

  • Яйце перепелине – 1 шт.

  • Сир – 50 г

  • Апельсин – 1 шт.

  • Цибуля зелена – для прикраси

  • Майонез


  • Процес приготування:
    Яйця необхідно відварити і очистити від шкаралупи. Білки потрібно відокремити від жовтків і натерти на тертці на різні тарілки (білки окремо від жовтків).
    Крок 1. Слабосолону сьомгу слід нарізати невеликими скибочками.
    Крок 2. Апельсин потрібно очистити від шкірки і волокон, а м'якоть порізати кубиками.
    Крок 3. Сир треба натерти на дрібній тертці.
    Крок 4. Оливки потрібно порізати кільцями.
    Крок 5. Салат «Перлина» викладається на блюдо шарами:

  • половина білків, попередньо змішаних з майонезом

  • жовтки, посолені і попєрчєнниє (трохи змастити майонезом)

  • половина сьомги (змастити майонезом)

  • оливки

  • друга половина сьомги

  • сир (злегка змастити майонезом)

  • апельсини

  • друга половина білків, попередньо змішаних з майонезом


  • Крок 6. Салат «Перлина» можна прикрасити червоною ікрою і по центру покласти половинку відвареного перепелиного яйця, а по краях ікри добре будуть виглядати часточки оливок. Зелень потрібно розсипати по колу салату.
    до змісту
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

    Ця проста закуска – справжня знахідка для будь-якого святкового застілля. Смак приголомшливий, а готуються «Фаршировані яйця» дуже просто.
    Необхідні інгредієнти:

  • Яйця – 10 шт.

  • Сир – 100 г

  • Гриби шампіньйони – 5 шт.

  • Майонез – 2 ст. ложки

  • Зелена цибуля


  • Процес приготування:
    Крок 1. Для початку, потрібно відварити яйця, остудити і очистити від шкаралупи.
    Крок 2. Гриби слід дрібно нарізати і обсмажити на сковороді протягом 15 хвилин. На останніх хвилинах потрібно додати дрібно посічену зелену цибулю.
    Крок 3. Сир треба натерти на дрібній тертці і перемішати з майонезом.
    Крок 4. Яйця слід розрізати на дві частини і жовтки натерти на дрібній тертці.
    Крок 5. Жовтки, гриби і сир потрібно ретельно перемішати і наповнити білки начинкою з гіркою.
    Крок 6. Залишилося лише посипати яйця зеленню і можна подавати на стіл закуску.
    до змісту
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

    Таке яскраве і оригінальне блюдо, безумовно, порадує господаря 2017 року. Тим більше, в його складі не використовуються «заборонені» Півнем продукти, а це означає, що успіх у наступному році точно не пройде повз будинки тієї господині, яка приготує закуску «Різнокольорові кульки» до урочистого застілля.
    Необхідні інгредієнти:

  • Філе тріски – 300 г

  • Картопля – 500 г

  • Сир – 400 г

  • Огірки свіжі – 2 шт.

  • Болгарський перець – 1 червоний і 1 жовтий

  • Майонез – 3 ст. ложки

  • Зелень кропу – 1 великий пучок

  • Зелена цибуля

  • Сіль, перець мелений


  • Процес приготування:
    Крок 1. Якщо тріска продавалася цілком, то її потрібно розморожувати на нижній полиці холодильника протягом 8 годин. Швидке розморожування суттєво вплине на смак.
    Крок 2. Отже, розморожену тріску необхідно промити і відварити до готовності. Після остужения можна відокремити м'ясо від кісток і нарізати кубиками.
    Крок 3. Яйця потрібно зварити круто, очистити і нарізати кубиками.
    Крок 4. Картоплю відварити, остудити і очистити від шкірки, після чого зробити картопляне пюре з допомогою товкачика.
    Крок 5. Пюре потрібно ретельно змішати з яйцями, рибою, тертим сиром, дрібно нарізаним огірком і майонезом. Можна посолити і приправити перцем за смаком.
    Крок 6. З приготовленої рибної маси необхідно скатати кульки одного розміру.
    Крок 7. Окремо слід якомога дрібніше нарізати зелена цибуля, червоний і жовтий болгарський перець і викласти кожен інгредієнт на окрему тарілку.
    Крок 8. Тепер можна обваляти рибні кульки в кольоровий «одягом» і, прикрасивши гілочкою кропу, подавати на святковий стіл.
    до змісту
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня

    Цей чудовий десерт підніме настрій кожному гостю і подарує позитивні емоції на довгий час. Торт «Смородинка» виходить дуже легким і повітряним – саме після щільного новорічного застілля!
    Необхідні інгредієнти:

  • Вершкове масло – 100 г

  • Цукор – 150 г

  • Борошно – 150 г

  • Сода – на кінчику ножа

  • Лимонний сік – 1 ч. ложка

  • Смородина – 250 г

  • Заливка для торта – 1 пакетик

  • Смородиновий сік – 150 мл

  • Желатин – 16 г

  • Яйце – 1 шт.

  • Ванільний цукор – 1 пакетик

  • Сир – 500 г

  • Вершки 30% — 500 мл


  • Процес приготування:
    Крок 1. З борошна, вершкового масла, 1/3 цукру, лимонного соку і соди потрібно замісити тісто і загорнути його в харчову плівку, а потім прибрати тісто в холодильник на півгодини.
    Крок 2. По закінченню визначеного часу, тісто треба дістати з холодильника і випікати у формі в розігрітій до 200 градусів духовці 12-15 хвилин.
    Крок 3. Ягоди необхідно розморозити, промити і обсушити. Трохи смородини слід відкласти для прикраси готового торта.
    Крок 4. Заливку для торта потрібно розвести в 50 мл соку і води, поставити на повільний вогонь і довести до кипіння, додати смородину, після чого зняти з вогню і остудити.
    Крок 5. Необхідно замочити Желатин. Жовток слід відокремити від білків і розтерти жовток з цукром, сиром і ванільним цукром.
    Крок 6. Розмочений желатин треба розпустити в теплій воді і повільно ввести сирний крем. Білок потрібно збити з 2/3 збитих вершків, після чого поставити крем на 15 хвилин у холодильник.
    Крок 7. Коржі слід укласти в спеціальне кільце для торта викласти ягідну масу. Практично готовий торт потрібно поставити в холодильник на 15 хвилин, після чого викласти зверху сирний крем і прикрасити збитими вершками і ягідками смородини.
    Крок 8. Торту залишилося «дійти» в холодильнику 4 години і можна пропонувати цей смачний десерт гостям.
    загрузка...
    Меню на Новий рік 2017 | Рецепти з фото на 2017 рік Вогняного півня
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають