• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

Наближається Новий рік 2017 і вмілі господині все частіше замислюються про ялинкові прикраси, подарунки для близьких і, звичайно ж, про новорічному святковому столі. Можна вбити одразу трьох зайців, приготувавши солодке повітряне новорічне печиво і оформивши його в святковій тематиці.
Найбільш поширеним і, до того ж, традиційним у багатьох країнах є мигдальне та імбирне новорічне і різдвяне печиво . Саме цей смак нагадує про свято Нового року і Різдва Христового.
А якщо печиво ще і прикрасити відповідно, то вийде справжній шедевр, який можна повісити на ялинку, і подарувати рідним, друзям і близьким, і на солодкий стіл подати, як завершальний акорд новорічного застілля.
Формочки можна підбирати за бажанням, а ось оформлення печива повинно бути неодмінно новорічним.

Красиве і смачне новорічне печиво


Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

Ця випічка припаде до душі всім шанувальникам воістину красивого печива, яке, до того ж, так смачно пахне!
Необхідні інгредієнти:

  • коричневий цукор – 110 г

  • вершкового масла – 110 г

  • яйце – 1 шт.

  • рідкий мед – 8 ст. ложок

  • порошок для випічки – 2 ч. ложки

  • борошно – 450 г

  • мелений імбир – 2 ч. ложки

  • кориця – 2 ч. ложки

  • какао-порошок – 2 ст. ложки

  • суміш солодких спецій – 2 ст. ложки

  • цукрова пудра – 100 г

  • вода


  • Процес приготування:

    Крок 1. Необхідно розігріти Духовку до 200 градусів, а листи для випічки змастити маслом.
    Крок 2. В невеликій мисочці змішайте мед з цукром і маслом до однорідності.
    Крок 3. В іншій мисочці слід змішати сухі інгредієнти з яйцем. Обидві суміші потрібно з'єднати і добре перемішати.
    Крок 4. Отримане тісто необхідно скачати в кулю і покласти на поверхню, присипану борошном. У разі, якщо тісто дуже пухке, потрібно додати трохи води.
    Крок 5. З допомогою спеціальних формочок з розкатаного тіста вирізати новорічні фігурки і помістити їх на аркуші для випічки. Кожну партію потрібно готувати в духовці приблизно 7-8 хвилин.
    Крок 6. Поки перша партія печиво випікається, можна зайнятися глазур'ю: воду з цукровою пудрою необхідно змішати, а далі використовувати спеціальну суміш солодких спецій, уважно дотримуючись інструкції на упаковці.
    Крок 7. Коли печиво випеклися, можна приступати до прикраси, використовуючи шприц або кондитерський мішок.

    Новорічне печиво з глазур'ю


    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Неповторний букет новорічних запахів подарують ароматні і красиві святкові солодощі, які так і просяться в рот!
    Необхідні інгредієнти:

  • вершкове масло – 1 пачка

  • борошно – 2-3 склянки

  • цукор – 1/2 склянки

  • курячий жовток – 2 шт.

  • розпушувач – 1 ч. ложка

  • лимонна кислота — 1/4 ч. ложки


  • Для розпису печива:

  • білок яйця

  • пісочна пудра

  • харчовий барвник

  • лимонний сік

  • білий шоколад

  • їстівні декоративні прикраси


  • Процес приготування:


    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото




    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото





    Крок 1. Для тіста потрібно ретельно перемішати борошно, лимонну кислоту і розпушувач, викласти все в посудину або на велику дошку. В суміші потрібно зробити поглиблення і покласти в нього жовтки і дрібні шматочки вершкового масла.
    Крок 2. Тісто слід гарненько перемішати і пом'яти руками. Повинен вийти тугий «колобок», який необхідно помістити в холодильник на 1-2 години.
    Крок 3. По закінченню визначеного часу, охолоджене тісто треба розкачати до товщини 1-15 см.
    Крок 4. За допомогою формочок для тесту слід вирізати фігурки: ялинки, зірочки, чоловічки, будиночки, сніжинки, сердечка – все, що завгодно! Якщо ж спеціальних формочок немає, печенюшки можна вирізати за допомогою склянок, келихів і чарок різного діаметра. Також можна вирізати фігурки самостійно, використовуючи ніж.
    Крок 5. Папір для випічки потрібно змастити олією і викласти на папір фігурки.
    Крок 6. В розігрітій до 180 градусів духовці слід випікати солодощі 15 хвилин.
    Крок 7. Як тільки печиво приготується, йому потрібно дати охолонути. Прийшов час прикрашати печенюшки візерунками.

    Декорування печива з використанням білого шоколаду


    На водяній бані необхідно розтопити білий шоколад, постійно помішуючи тане шоколад ложкою. З допомогою шприца або, що набагато зручніше, кондитерського мішка, можна розписати печиво на свій смак.


    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото




    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото

    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото





    Прикраса печива глазур'ю


    Для декорування різдвяного та новорічного печива можна використовувати айсинг (глазур). З допомогою глазурі, яку приготувати дуже просто, можна виготовляти справжні шедеври!
    Крок 1. Білок яйця потрібно збити міксером з чайною ложкою лимонного соку і двома склянками цукрової пудри, причому пудру потрібно додавати поступово. За бажанням можна додати харчовий барвник
    Крок 2. Наповнивши кондитерський мішок глазур'ю, можна починати розпис печива. Трохи тренування – досвід і вправність самі прийдуть. Для візерунків на глазурі, слід почекати повного висихання попереднього шару.
    Порада: якщо для прикраси використовується кольорова посипання або ж декоративні їстівні кульки, то не потрібно чекати повного висихання глазурі.
    загрузка...
    Імбирне печиво на Новий рік 2017 | Новорічні рецепти з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають