• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

Обов'язкова умова для новорічного столу — він повинен ломитися від страв. Це повинні бути всілякі закуски , салати, фруктові нарізки і, звичайно ж, гарячі страви.
У цій статті ми постаралися підібрати найцікавіші рецепти гарячих страв на Новий рік 2017 , щоб ви змогли вибрати потрібний і здивувати всіх своїх гостей.
Зміст:

  • Гарячі страви з м'яса

  • Вишуканий м'ясний рулет

  • Крученики зі свинини з грибами

  • Запечене м'ясо з ананасами і сиром

  • Пряний стейк з розмарином

  • Страви з птиці

  • Качка з яблуками

  • Гусяча грудка з ягідним соусом

  • Шашлик з індички в імбирному маринаді

  • Страви з риби

  • Форель в шампанському




  • до змісту
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

    Процес приготування:
    Крок 1. Підготуйте свинину. Під проточною водою промийте м'ясо, потім просушіть його паперовими рушниками. Після цього потрібно його замаринувати — змішайте біле вино, сіль і перець і опустіть в маринад м'ясо. Потримайте 2 години. Як тільки пройде потрібний час, розріжте його свинину у формі "книжки".
    Крок 2. Очистіть волоські горіхи. Як тільки ви добудете ядра, слід прожарити їх на сковорідці близько 10 хвилин. Візьміть половину і подрібніть її до дрібної крихти. Перемелені горіхи змішайте з яйцем до утворення однорідної маси. Додайте в суміш цілі ядра горіхів, шматочки груші і огірка. Знову перемішайте.

    Крок 3. Зверху м'яса викладіть шинку. Не забудьте додати горіхову начинку, яку потрібно посолити і поперчити. Загорніть м'ясо в рулет і обв'яжіть його кулінарною ниткою.
    Крок 4. Змастіть рулет маслом. Візьміть соняшникову олію і нанесіть його на рулету. Загорніть м'ясо в поліетиленовий пакет на 15 хвилин. Коли масло вбереться, покладіть рулет в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом 1 години.
    Для того, щоб блюдо було соковитим, слід поливати його виділяється при смаженні соком.
    до змісту
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

    Необхідні інгредієнти:

  • Свиняча вирізка — 500 грам

  • Печериці — 400 грам

  • Ріпчаста цибуля — 1 штука

  • Борошно — 3 столові ложки

  • Рослинне масло — 3 столові ложки

  • Сіль, спеції — за смаком

  • М'ясний бульйон — за смаком


  • Процес приготування:
    Крок 1. Добре помийте свиняче філе, порізати шматочками по 1 см завтовшки. Відбийте, посоліть і поперчіть.
    Крок 2. Почистіть цибулю, наріжте її і обсмажте до золотистого кольору. Нашаткуйте печериці і додати їх до цибулі, посоліть за смаком. Смажте все це на протязі 10 хвилин. Кілька столових ложок грибів відкладіть.
    Крок 3. У кожну відбивну загорніть грибну начинку, згорніть їх рулетиками і закріпіть зубочистками.
    Крок 4. Обваляйте кожен крученик у борошні і обсмажте до рум'яної скоринки на сковороді, додавши трохи соняшникової олії.
    Крок 5. Готові рулетики покладіть в сотейник, присипте залишилися грибами, залийте м'ясним бульйоном, додайте солі і перцю.
    Крок 6. Тушкуйте м'ясо близько 40 хвилин на малому вогні.
    до змісту
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

    Необхідні інгредієнти:

  • Свиняча вирізка — 500 грам

  • Консервовані ананаси (кільця) — 1 банка

  • Твердий сир — 200 грам

  • Перець, сіль за смаком

  • Соняшникова пасло


  • Процес приготування:
    Крок 1. Злийте сік з банки з ананасами, а твердий сир натріть на крупній тертці.
    Крок 2. Вимийте м'ясо і наріжте його невеликими шматочками в 1 см завтовшки. Відбийте шматочки, посоліть і поперчіть. Викладіть м'ясо у форму для випікання, змащену маслом.
    Крок 3. Викладіть на м'ясо кружечки ананасів і відправте в духовку на 40 хвилин. Посипте тертим сиром і тримайте в печі, поки не побачите золотисту скориночку.
    Крок 4. Остудіть готове м'ясо і подайте до столу разом з овочевим салатом.
    до змісту
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

    Необхідні інгредієнти:

  • Яловичий Стейк — 1 штука

  • Оливкова олія — 1 столова ложка

  • Розмарин — 1 гілочка

  • Сухе червоне вино — 100 мл

  • Перець сіль — за смаком


  • Процес приготування:
    Крок 1. Дістаньте м'ясо, вимийте його і обсушити паперовими рушниками. Дайте яловичині трохи полежати при кімнатній температурі — хвилин 20-30.
    Крок 2. Натріть м'якоть оливковою олією, посоліть і посипте перцем.
    Крок 3. Поставте на плиту сковороду-гриль, розігрійте її і обсмажте стейки з двох боків до золотистої скоринки.
    Крок 4. Як тільки ви побачите потрібний колір, перекладіть м'ясо у форму для запікання, залийте вином, зверху прикрасьте гілочками розмарину і випікайте при максимальній температурі приблизно 15 хвилин.
    Крок 5. Дістаньте стейки, накрийте їх фольгою і нехай "доходять" 10-15 хвилин. Як гарнір до цього блюда можна подавати овочевий салат.
    до змісту до змісту
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

    Необхідні інгредієнти:

  • Тушка качки — 25 — 3 кг

  • Яблука (кислі) — 6 штук

  • Часник — 3 зубчики

  • Приправа "Гарам масала" — 2 чайні ложки

  • Гострий соус чилі — 1 столова ложка

  • Оливкова масло — 2 столові ложки

  • Картопля невеликий — 1 кілограм


  • Процес приготування:
    Крок 1. Вимийте качку і обдайте окропом. Далі слід яблука вимити, розрізати на 4 частини і видалити серединку. Почистіть зубчики часнику і наріжте маленькими шматочками (можна натерти на дрібну тертку). Змішайте часник, яблука, посипте сіллю, приправою і ретельно перемішайте.
    Крок 2. Качку слід нафарширувати яблуками і часником, зашейте розріз кулінарними нитками. На шкірі зробіть кілька проколів виделкою. Це необхідно зробити для того, щоб під час готування з тушки виходив зайвий жир.
    Крок 3. Залиште на час качку і зробіть заправку для страви. Для цього потрібно змішати соус чилі, оливкова олія і сіль. Сумішшю намажте качку, загорніть її у фольгу, покладіть на деко. Духовку нагріти до 190 градусів і запікайте півтори години. По закінченню потрібного часу, зніміть фольгу і покладіть до качці нарізану картоплю. Готувати ще 40 хвилин.
    до змісту
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

    Необхідні інгредієнти:

  • Гусячі грудки — 2 штуки

  • Сухе вино (червоне) — 100 мл

  • Ягоди ожини — 50 грам

  • Ягоди чорниці — 50 грам

  • Ягоди малини — 100 грам

  • Ягоди полуниці — 100 грам

  • Вершкове масло — 1 чайна ложка

  • Цукор — 15 столових ложок

  • Сік одного лимона

  • Сіль — за смаком


  • Процес приготування:
    Крок 1. Досить цікавий і новий рецепт на Новий рік 2017 . Для початку зробіть на гусячих осел невеликі розрізи. Візьміть суху сковороду і обсмажте м'ясо без масла близько хвилин. Після цього потрібно взяти форму для запікання і відправте грудки в духовку, розігріту до 180 градусів. Час випікання 15 хвилин. Накрийте форму фольгою і залиште в вимкненій духовці на 10 хвилин.
    Крок 2. Тепер потрібно приготувати ягідний соус. Візьміть вершкове олію і розтопіть його в каструлі, додайте до нього цукор і, помішуючи, доведіть до кипіння. Цукор повинен розчинитися. Ягоди киньте в каструлю (можна використовувати заморожені), додайте лимонний сік. Як тільки суміш закипить, влийте в неї вино. За бажанням можна додати кілька квіток гвоздики і дрібку кориці. Отриманий соус слід перетерти через сито, знову перелити в каструлю і варіть на малому вогні близько 20 хвилин, періодично помішуючи.
    Крок 3. Наріжте готові грудки на невеликі шматочки, полити ягідним соусом і прикрасьте свіжими ягодами. Також для декору можна використовувати листочки м'яти і ядра граната.
    до змісту
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

    Необхідні інгредієнти:

  • Філе індички — 600 грам

  • Солодкий червоний перець — 2 штуки

  • Оцет — 40 мл

  • Мелений перець чилі — 1 чайна ложка

  • Часник — 2 зубчики

  • Зелена цибуля — 20 грам

  • Соєвий соус — мл

  • Свіжий імбир — 5 см


  • Процес приготування:
    Крок 1. Почистіть перець, приберіть насіння, наріжте великими шматочками.
    Крок 2. Імбир, часник і зелену цибулю очистіть, вимийте і обсушіть.
    Крок 3. У чашу блендера перекладіть овочі, додайте оцет, соєвий соус і збийте до стану однорідної маси. Додайте мелений перець чилі. Якщо у вас є свіжий чилі можна у блендер покласти 2 перчика і подрібнити разом з іншими овочами.
    Крок 4. Приберіть з м'яса жили і наріжте невеликими шматками, приблизно по 5 см кожна. Покладіть індичку в пакет, залийте маринадом, щільно закрийте і розподіліть рівномірно маринад. Соус повинен повністю покривати м'ясо, щоб воно добре просочилося. Поставте в холодильник на кілька годин.
    Крок 5. По закінченню відведеного часу надіньте м'ясо на шпажки, покладіть їх на розігріту сковороду-гриль. Смажте м'ясо з усіх боків. Перекладіть на блюдо, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.
    до змісту до змісту
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото

    Необхідні інгредієнти:

  • Форель, стейки — 3 штуки

  • Шампанське — за смаком

  • Вершки 32% — 200 грам

  • Рослинна олія

  • Лимон

  • Сіль, перець

  • Рукола


  • Процес приготування:
    Крок 1. Розігріти в сковороді рослинне масло. Рибу посоліть на свій розсуд, посипте перцем і обсмажте на розпеченій сковороді до золотистої скоринки.
    Крок 2. Після цього влийте шампанське, щоб воно покривало рибу наполовину. Тушкувати до тих пір, поки рідина не випарується в два рази.
    Крок 3. Додайте потрібну кількість вершків, столову ложку лимонного соку і протушкувати ще кілька хвилин.
    Крок 4. Візьміть гарне блюдо, викладіть на нього готові стейки, прикрасьте їх скибочками лимона і листочками руккколы.
    загрузка...
    Гаряче на Новий рік 2017 | Кращі рецепти гарячих страв з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають