• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

Кожен раз, складаючи меню для святкового столу, господині вишукують нові рецепти на Новий рік 2017 , які б підкорили гостей своїм вишуканим смаком і чудовим видом.
Існують як стандартні частування, рецепт приготування яких передається з покоління в покоління (звичні для нас "Оселедець під шубою", "Олів'є", печеня), так і оригінальні страви, придумані іменитим кухарем-професіоналом. Намагаючись виділитися серед натовпу, жінки звертають увагу саме на нові рецепти, відкриваючи для себе незвичайне поєднання продуктів.
Ми постаралися зібрати цікаві і нові страви, процес приготування яких не стане для вас скрутним. Бути може, деякі з них вам придивляться і опиняться на новорічному столі в 2017 році .
Зміст:

  • Страви з м'яса

  • Курочка в соусі теріякі

  • Шніцель по-віденськи

  • Свинина в пиві

  • Рибні страви

  • Риба в сметані

  • Незвичайний рибний рулет

  • Закуски

  • Рибні рулетики з начинкою

  • Рулети з картоплі “Алу Патра"

  • Салати

  • "Червона шапочка"

  • "Снігуронька"




  • до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Крок 1. В першу чергу слід приготувати маринад, який зробить курочку надзвичайно смачною. Для цього потрібно взяти миску насипати в неї подрібнений імбир, залити його бальзамічним оцтом, соєвим соусом, олією і додати мед. Все добре перемішати до утворення однорідної маси.
    Крок 2. Потім візьміть филешки, зробіть кілька невеликих надрізів вгорі і опустіть їх в соус на 60 хвилин. Після того, як м'ясо замаринується, слід дістати його і порізати на невеликі шматочки.
    Крок 3. На розпечену сковороду викласти м'ясо і обсмажити на сковороді до золотистої скоринки апетитною. Зробіть вогонь поменше, залийте м'ясо маринадом і протушкувати ще хвилин 5. Щоб соус вийшов дуже густим, можна додати в нього трохи борошна. Слідкуйте за тим, що б в соусі не утворилися грудочки — помішуйте його часто.
    Крок 4. Як тільки курка буде готова, її потрібно викласти на блюдо, залити соусом, а зверху присипати кунжутом. Як гарнір до цього блюда чудово підійде рис.
    до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Цей рецепт узятий з австралійської кухні і дозволить налагодитися дивовижними шніцелями в клярі, які будуть "танути" у роті.
    Необхідні інгредієнти:

  • Телятина або свинина — 800 грам

  • Куряче яйце — 2 штуки

  • Борошно — 7 столових ложок

  • Панірувальні сухарі — 6 ложок

  • Рослинна олія

  • Сіль, перець за смаком


  • Процес приготування:

    Крок 1. М'ясо слід вимити під проточною водою і просушити паперовими рушниками. Після чого нарізати проти волокон невеликими шматочками, приблизно за півтора сантиметра в товщину кожен. Жилки ножем надріжте.
    Крок 2. Накрийте м'ясо плівкою і злегка відбийте кухонним молотком. Посоліть і поперчіть кожен шматочок.
    Крок 3. Тепер потрібно збити яйця з кип'яченою водою (2 столові ложки). Це необхідно зробити для того, щоб у нашого шніцеля вийшла ніжна скоринка. Розігрійте сковорідку, додайте туди рослинне масло. Шматки м'яса обваляйте в борошні, яйці і паніровці, а потім надсилайте на сковороду. Не варто перетримувати на вогні шніцель — досить 2 хвилин для кожної сторони.
    Крок 4. Готову страву слід викласти на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло. Подавати до столу, прикрасивши шніцелі зеленню.
    до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Відмінний рецепт для тих, хто любить експериментувати.
    Необхідні інгредієнти:

  • Свинина — 800 грам

  • Помідори — 2 штуки

  • Ріпчаста цибуля — 2 головки

  • Кукурудза консервована — 3 столові ложки

  • Світле пиво — 300 мл

  • Гірчиця — 15 столові ложки

  • Сіль, перець за смаком

  • Паприка мелена — 2 чайні ложки

  • Олія соняшникова


  • Процес приготування:


    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото





    Крок 1. Це страва найкраще готувати з свинячої лопатки або окосту. Якщо ви любитель яловичини, то можете взяти і її, тільки доведеться збільшити час приготування. Зайвий жир, який є на м'ясі краще зрізати. Наріжте м'якоть свинини невеликими кубиками по 2 див.
    Крок 2. Очистіть ріпчасту цибулю і наріжте півкільцями. Розжаримо сковороду, налийте в неї трохи соняшникової олії, а потім викладіть на дно свинину. Смажити її слід до золотистої скоринки в кілька прийомів. Як тільки м'ясо досягне потрібного відтінку, перекладіть його в сотейник. Сковороду не прибирайте з плити — в ній ви будете смажити цибулю до золотистого кольору. При цьому за необхідності доливайте олію. Перекладіть обсмажену цибулю в сотейник зі свининою.
    Крок 3. Тепер необхідно очистити помідори від шкірки. Для цього потрібно занурити їх в окріп на кілька хвилин, дістати, зробити невеликі хрестоподібні надрізи і акуратно зняти шкірку. Після нарізати невеликими кубиками і викласти в сотейник.
    Крок 4. До м'яса, цибулі і помідорів додати кукурудзу, паприку, гірчицю, перець, сіль. Залити всі продукти пивом, і протушкувати на дрібному вогні близько години, зрідка помішуючи. Якщо соус до м'яса вийде рідким можна загущатися його кількома столовими ложками борошна.
    до змісту до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Це нескладне блюдо забере у вас всього годину, тому його сміливо можна включати в новорічний список.
    Необхідні інгредієнти:

  • Філе риби — близько 800 грам

  • Вершкове масло — 1 столова ложка

  • Ріпчаста цибуля — 2 головки

  • Сметана — 250 грам

  • Борошно — 1 їдальня ложка

  • Сік половинки лимона

  • Перець білий мелений

  • Сіль

  • Кріп свіжий


  • Процес приготування:
    Крок 1. Підготуйте рибу: вимийте шматочки, просушіть їх паперовим рушником, потім наріжте на невеликі порційні шматки. Далі слід посолити, збризнути соком лимона і відправити в холодильник на 60 хвилин.
    Крок 2. Поки риба маринується, запаліть піч і дайте їй гарненько розігрітися до 190 градусів. Візьміть форму для запікання і змастіть її вершковим маслом. Після цього потрібно взяти цибулини, дрібно нашаткувати їх і викласти рівномірно на дно форми. Посипте сіллю, спеціями і перенесіть рибу шкіркою вниз. Запікайте в духовці до білого кольору.
    Крок 3. Щоб зробити соус потрібно взяти сметану змішати її з сіллю і спеціями, перемішати до однорідної маси і залити рибу. Після цього страву випікати ще 15 хвилин на невеликому вогні. Як тільки побачите, що поверхня підрум'янилася, вимкніть духовку.
    Крок 4. Посипте зеленню і подавайте до столу. З такою рибою можна поєднувати рис і картоплю.
    до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Це досить оригінальний рецепт, який порадує гостей соковитою начинкою з моркви і стручкової квасолі. Виглядає ефектно і манить своїм чарівним ароматом.
    Необхідні інгредієнти:

  • Філе риби — 4 штуки

  • Лимон

  • Велика морква

  • Стручкова квасоля

  • Сіль, перець за смаком

  • Оливкова або соняшникова олія

  • Томатний соус — 200 мл

  • Пучок петрушки

  • Кінза — за смаком

  • Зубочистки (для скріплення)


  • Процес приготування:
    Крок 1. Замаринуйте рибне філе, посоліть, поперчіть і збризніть його лимонним соком. Поставте в холодильник на півгодини.
    Крок 2. Візьміть моркву, очистіть його від шкірки і промийте під проточною водою. Далі необхідно нарізати її соломкою або кубиками. Приготуйте стручкову квасолю — проварити в киплячій воді близько 3 хвилин, злийте воду і дайте квасолі охолонути. Остиглі стручки слід розрізати уздовж.
    Крок 3. Розкладіть рибне філе, трохи притисніть його до поверхні, покладіть в середину трохи моркви і квасолі. Скрутіть рулетики і проткніть зубочистками, щоб вони не розпалися.
    Крок 4. У сотейник потрібно вилити томатний соус і довести його до кипіння. Як тільки побачите, що він почав закипати, акуратно опустіть в нього рибні рулети, закрийте кришкою і дайте протушкувати на середньому вогні 10 хвилин.
    Крок 5. Поки страву гаситься, дрібно порубаєте зелень і відправте також в сотейник. Полийте кожен рулет маслом і знову доведіть до кипіння. Вимкнувши, дайте страві настоятися.
    Крок 6. Подавайте рибні рулети злегка теплими, при цьому не забудьте вийняти зубочистки.
    до змісту до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Цей рецепт розрахований на 4 порції. Якщо потрібно приготувати більше, просто збільшіть кількість складових. До речі, подібні рибні рулети будуть чудово виглядати на будь-якому столі, хоч повсякденному, хоч святковому.
    Необхідні інгредієнти:

  • Червона риба — 4 скибочки

  • Біла риба — 4 скибочки

  • Листя салату

  • Яйця варені — 2 штуку

  • Свіжий огірок — 1 штука

  • Майонез — 2 столові ложки

  • Кріп, петрушка

  • Перець, сіль за смаком


  • Процес приготування:
    Крок 1. Відварити курячі яйця, почистити і натерти на середній терці.
    Крок 2. З огірка прибрати шкірку, розрізати вздовж і вийняти ложкою серцевину. Потім натерти огірок на крупній тертці, присолити, перемішати і залишити на 5 хвилин. Після цього віджати виділилася рідина.
    Крок 3. Перемішуємо огірок, яйце, майонез, зелень (дрібно нарубану). Посолити і поперчити за смаком. Цією начинкою потрібно змастити кожну скибочку риби і згорнути в акуратні рулетики.
    Крок 4. Подавати на листках салату. Якщо риба розгортається, її можна підв'язати стеблинками петрушки або кропу.
    до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Це блюдо родом з Індії, не дуже відома в наших краях, тому ви зможете здивувати і порадувати своїх гостей.
    Необхідні інгредієнти:

  • Картопля — 4 бульби

  • Зелень (кінза або петрушка)

  • Сіль

  • Чорний перець (мелений)

  • Кунжут

  • Рослинна олія


  • Продукти для тіста:

  • Борошно — півтори склянки

  • Тепла вода — 06 склянки

  • Сіль — 1 чайна ложка

  • Щіпка куркуми

  • Щіпка коріандру

  • Олія рослинна


  • Процес приготування:
    Крок 1. Борошно бажано просіяти через сито, висипати її в миску і додати туди коріандр, сіль, куркуму і масло. Все добре перемішати і налити теплу воду. Замісіть еластичне тісто, додайте воду або борошно за потребою.
    Крок 2. Картоплю помити, залити водою і поставити на плиту. Варити до готовності, після чого зняти шкірку і розім'яти бульби виделкою, щоб не було грудочок. До картопляної суміші додати сіль, спеції, дрібно нарубану зелень і кунжут. Все ретельно перемішати.
    Крок 3. Розкачайте тісто приблизно 4 мм завтовшки, а в нього рівномірним шаром викласти картопляну начинку. Скачайте тісто в рулет.
    Крок 4. Розрізати рулет на невеликі шматочки. Перенесіть шматочки на тарілку і злегка притисніть руками, щоб начинка не випала. Отримані шматочки злегка обсмажити на сковороді до золотистої хрусткої скоринки.
    Крок 5. Готове блюдо, попередньо прикрашене зеленню, подавати в гарячому вигляді.
    до змісту до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Цей яскравий новорічний салат обов'язково має бути на святковому столі. Роль "шапочки" у цій страві грають зерна граната. До речі, деякі знавці стверджують, що гранат є символом довголіття і здоров'я, тому можете взяти цей рецепт на замітку.
    Необхідні інгредієнти:

  • Копчена курка (краще філе) — 400 грам

  • Бульби картоплі — 300 грам

  • Морква — 300 грам

  • Твердий сир — 150 грам

  • Волоські горіхи — 60 грам

  • Курячі яйця — 4 штуки

  • Майонез — 300 мл

  • Гранат


  • Процес приготування:


    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото




    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото





    Крок 1. Картоплю і моркву потрібно відварити і дрібно нарізати кубиками. Овочі помістити в дві різні тарілки і перемішати з невеликою кількістю майонезу.
    Крок 2. Варені яйця остудити і очистити, потім покришити. Копчене м'ясо дрібно нарізати. Після цього натріть сир на крупній тертці, а волоський горіх подрібніть в крихту середнього розміру. Гранат почистіть, акуратно дістаючи всі зерна.
    Крок 3. Візьміть металеву форму (якщо її немає, можна зробити з картону) і викладіть продукти шарами: перший — картопля, другий — копчена курка, третій — волоські горіхи, четвертий — твердий сир, п'ятий — морква, шостий — яйця. Зверху прикрасити зернами граната. Кожний шар слід добре промащувати майонезом, щоб салат вийшов соковитим.
    Крок 4. Приберіть форму, намагаючись не "зламати" конструкцію.
    до змісту
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото

    Необхідні інгредієнти:

  • Твердий сир — 250 грам

  • Яйця — 6 штук

  • Пару зубчиків часнику

  • Консерви "Горбуша" — 2 банки

  • Середній картопля — 3 штуки

  • Яблуко велике — 1 штука

  • Майонез

  • Сир сулугуні

  • Томатна паста

  • Кукурудза консервована

  • Зелень

  • Перець

  • Харчовий барвник (блакитний)


  • Процес приготування:
    Крок 1. Відваріть до готовності картоплю і яйця, потім очистіть їх від шкірки. Після чого візьміться за приготування соусу до салату. Для цього слід розтерти яєчні жовтки з майонезом і додати до них подрібнений часник.
    Крок 2. На великій тертці натріть яблуко, картопля, яєчний білок і сир. Щоб білок прийняв потрібний нам блакитний колір, як костюм Снігуроньки, його можна забарвити за допомогою харчового барвника.
    Крок 3. Щоб вийшов силует внучки Діда Мороза, роздрукуйте його на папері і викладайте шари точно по малюнку. Першим шаром у вас повинен бути картоплю, потім горбуша розім'ята, далі сир і яблуко. Кожен шар перемажьте приготованим соусом. Зверху рівномірно викладіть яйця і приступайте до декорування.
    Крок 4. На фото видно, що очі у Снігуроньки зроблені з чорного перцю, а волосся і коса з кукурузинок. Проявіть фантазію, і тоді у вас вийде чудова Снігуронька.
    загрузка...
    Нові рецепти на Новий рік 2017 | Покрокові новорічні рецепти з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають