• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Як приготувати качку на Новий рік 2017? Простий рецепт

Як приготувати качку на Новий рік 2017? Простий рецепт


Скоро новий 2017 рік, а, значить, саме час подумати про те, чим ви порадуєте і здивуйте своїх гостей, друзів і рідних за святковим столом. Погодьтеся, будь-який святковий стіл просто-напросто неможливо собі уявити без головного і основного блюда, яке б стало його справжнім прикрасою. Що ж можна запропонувати гостям і господині на замітку в цьому році? Звичайно ж, качку, яку можна приготувати абсолютно по новому, адже сьогодні існує великий асортимент по-справжньому святкових рецептів цієї страви. Як приготувати качку на Новий рік 2017? Ось питання, відповідь на яке допоможе кожній господарці зробити новорічний стіл дійсно святковим.


Якщо уважно вивчити весь наявний асортимент страв з качки, то, мабуть, варто відзначити наступні страви.

Це качка по-пекінськи, з яблуками в духовці, качка, тушкована з картоплею в мультиварці, запечена у фользі або ж у рукаві в духовці, причому кожне з цих страв має свій неповторний і дуже оригінальний смак.

Як приготувати качку на Новий рік 2017? Простий рецепт


Наприклад, качка по-пекінськи готується з додаванням невеликої кількості меду, вина або ж соєвого соусу, що в свою чергу надає їй по-справжньому вишуканий і неповторний аромат і смак. Адже погодьтеся, таке поєднання інгредієнтів дозволить приготувати дійсно рум'яну качку з дуже хрусткою і ароматною скоринкою. Якщо ви вирішили запекти качку в фользі або ж рукаві, і при цьому будете слідувати всім порадам і рекомендаціям, то у вас вийде соковите, м'яке, ароматне м'ясо, яке не залишить нікого байдужим за новорічним столом 2017 року. Але, давайте все ж докладніше зупинимося на одному з рецептів і постараємося дізнатися всі секрети приготування цієї страви з качки.


Простий рецепт – качка з яблуками в духовці.


Яблука в цій страві є незамінним інгредієнтом, який додає м'ясу незрівнянний смак, доповнюючи його своєю незвичайною родзинкою.


Для приготування качки до новорічного столу 2017 році слід запастися наступними інгредієнтами.



1.Качка – 1 тушка.
2.Яблука – 10 штук середнього розміру.
3.Мелений перець – за смаком.
4.Лимонний сік – 15-20 мл
5.Морська сіль.
6.Рослинне масло – 30-35 мл
7.Мелена кориця – 5-6 гр.
8.Лавровий лист.
9.Подрібнений мускатний горіх.

Тепер приступаємо безпосередньо до приготування цього смачного страви, тому слід намагатися по максимуму дотримуватися всі поради та рекомендації для того щоб качка вийшла на славу.





Крок 1. В окремій ємності змішуємо такі інгредієнти, як лимонний сік з рослинним маслом, ретельно все перемішуючи до однорідної консистенції і стану. До приготовленої однорідної маси неквапливими рухами додаємо такі компоненти, як мускатний горіх і корицю і знову все перемішуємо.




Крок 2. Працюємо з тушкою качки. Для цього її добре споліскують, видаляємо з шкіри залишки пір'їнок, якщо вони, звичайно ж, є. Далі ще раз змиваємо тушку і залишаємо її на паперовому рушник, щоб стекла вся зайва і непотрібна волога.


Як приготувати качку на Новий рік 2017? Простий рецепт




Крок 3. Приправляємо качку. Висушену тушку качки змащуємо меленим чорним перцем і морською сіллю. Потім неквапливими рухами натираємо її заздалегідь приготовленою сумішшю рослинного масла і приправ. Пам'ятайте, тушку необхідно змастити і обробити як зовні, так і всередині. Готову тушку зі спеціями відправляємо в холодильник мінімум на 1 годину, а краще всього на 12 годин, щоб усі інгредієнти добре перемішалися один з одним і просякли. У результаті м'ясо качки вийде дуже соковитим, ароматним і пряним.




Крок 4. Працюємо з яблуками. Іншими словами, яблука необхідно добре вимити, розрізати на 4 частини і обережно видалити серцевину. Підготовлені яблука по закінченню часу разом з 1 лавровим листом вкладаємо всередину качки. Приготовану тушку акуратно загортаємо у фольгу.




Крок 5. Розігріваємо духовку до температури 190-200 градусів. Качку укладаємо на деко і відправляємо в духовку запікатися. Як тільки ви помітили, що став виділятися перший сік, то все необхідно зібрати і поливати качку кожні 15-20 хвилин, щоб вона вийшла соковитою і з ароматною, хрусткою скоринкою.




Крок 6. Залишилися четвертинки яблук укладаємо навколо качки і запікаємо страву протягом 1 години, але тільки необхідно знизити температуру до 180 градусів.

Страва готова! Готуючи качку таким простим і дуже легким рецептом, з яким без праці впоратися навіть сама недосвідчена господиня потрібно пам'ятати і не забувати, що м'ясо необхідно регулярно поливати виділяється соком і жиром, для того щоб воно не вийшло жорстким. Повірте, ваші старання будуть оцінені по достоїнству!

загрузка...
Як приготувати качку на Новий рік 2017? Простий рецепт
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають