• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Оселедець під шубою на Новий 2017 рік. Класичний рецепт

Оселедець під шубою на Новий 2017 рік. Класичний рецепт


Яке ж свято, а особливо Новий 2017 рік без такого фірмового блюда, як «Оселедець під шубою». На сьогоднішній день існує велика різноманітність рецептів приготування цієї страви і кожен має свій неповторний і особливий смак, який навряд чи можна з чим-небудь порівняти і сплутати. Погодьтеся змінюється мода, з'являються якісь нові, оригінальні та сучасні рецепти салатів, але незважаючи на це «Оселедець під шубою» є прикрасою будь-якого застілля, так як це страва, смак якої знайомий і любимий кожному з дитинства який знають дорослі і діти. Але, чому саме цей салат? Насамперед, страва досить проста і не відніме у вас занадто багато часу, звичайно ж, доступність всіх інгредієнтів і компонентів, які завжди є під рукою у кожної господині. Ну а найголовніше, мабуть, те, що воно малокалорийна, тому не буде, занадто важкою.


Сьогодні Оселедець під шубою на Новий 2017 рік представлений в абсолютно різних і досить оригінальних подачах, тобто кожна господиня це блюдо і салат намагається прикрасити по-своєму, додати в нього свою родзинку. Але, якщо ви готуєте цей салат в перший раз, то зрозуміло, слід освоїти класичний варіант страви. Адже знаючи секрети й тонкощі приготування цього салату надалі без труднощів можна придумати щось своє, оригінальне і незвичайне. Приміром, сьогодні напередодні 2017 року можна назвати наступні різновиди цього салату.

Це оселедець під шубою у вигляді рулету, з яблуками, що дає самий мінімум калорій і максимум смаку. Але, про все докладніше.


Класичний рецепт.


Для приготування салату на новорічний стіл 2017 року слід запастися наступним стандартним набором продуктів.

Оселедець під шубою на Новий 2017 рік. Класичний рецепт



1.Оселедець (слабосолоний) – 2 шт.
2.Морква – 1 шт.
3.Буряк середнього розміру – 1 шт.
4.Картопля – 3-4 шт.
5.Яйце куряче – 3-4 шт.
6.Цибуля – 1 шт.
7.Майонез – за смаком.


Тепер приступаємо безпосередньо до приготування цієї страви. Пам'ятаємо, що салат є шаровий. Тому необхідно уважно чергувати всі інгредієнти, щоб не втратити послідовності, в іншому випадку у вас вийде абсолютно інший смак.



Крок 1.Відварити всі коренеплоди. Тут необхідно пам'ятати такі рекомендації. Плоди найкраще відварювати в шкірці, так як зберігається максимальна кількість вітамінів і корисних властивостей. Спочатку потрібно відварювати ті коренеплоди, які готуються довше. Перед тим, як відправити варити всі овочі, попередньо їх необхідно добре вимити.

Крок 2. Відварені коренеплоди обов'язково охолоджуєм і очищаємо від шкірки.

Крок 3. Відварюємо яйця до повної готовності. Також охолоджуємо і очищаємо.

Крок 4. Цибулю очищаємо, промиваємо і нарізаємо тонкими півкільцями.

Крок 5. Оселедець. Рибу очищаємо від всіх нутрощів, гарненько промиваємо під проточною водою, а потім обережними рухами очищуємо від шкірки. Тепер не поспішаючи відокремлюємо філи оселедця від кістки і намагаємося по максимуму видалити всі кісточки. Варто сказати, що сьогодні багато господинь в рецепті використовують просто-напросто пресерви, при цьому заощаджуючи свій час. Очищене і приготоване філе нарізаємо на кубики невеликих розмірів. Хоча, досвідчені кухарі і господарки готові розкрити і поділитися секретами, як швидко впоратися з рибою. Що необхідно зробити?

1. За допомогою ножиць з риби видаляємо плавники і хвіст.

2. По спині за допомогою гострого ножа робимо невеликий розріз. Але голова вже повинна бути відрізана.

3. Ножем акуратно зачіплюємо шкірку від хвоста і одним рухом видаляємо її.

4. Ножем відокремлюємо спинне м'ясо від кістки, при цьому притримуючи філе, що кісточки не відірвалися і не залишилися в рибі.



Крок 6. Нарізаємо всі інгредієнти. Тут кожна господиня робить так, як їй зручно і більше всього подобається. Якщо у вас трохи більше вільного часу, то всі зварені овочі можна нарізати у вигляді невеликих кубиків. Якщо ж часу катастрофічно не вистачає, то можна просто натерти на крупній тертці. При цьому смак буде більш ніжним, м'яким і повітряним.

Оселедець під шубою на Новий 2017 рік. Класичний рецепт



Крок 7. Формуємо салат, тобто, укладаємо шари. Тут слід постаратися запам'ятати послідовність. Отже, йде.

1. Оселедець.

2. Цибуля.

3. Буряк.

4. Картопля.

5. Морква.

6. Яйця.


При цьому не забуваємо, що кожен шар промазати майонезом. Але не перестарайтеся, так як смак страви буде зіпсований.

Оселедець під шубою на Новий 2017 рік готовий і можна подавати страву до столу. Хоча якщо ви хочете зробити його дійсно креативним і оригінальним, то можна прикрасити різними інгредієнтами. Але це вже на розсуд і творчу фантазію господині.

загрузка...
Оселедець під шубою на Новий 2017 рік. Класичний рецепт
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають