• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Оригінальний салат Півень на Новий рік 2017. Простий рецепт

Оригінальний салат Півень на Новий рік 2017. Простий рецепт


Майбутній 2017 рік пройде під знаком Червоного Вогняного Півня, а, отже, складаючи святкове новорічне меню необхідно гарненько подумати над вибором страв і підібрати таку, яка б символізувала цей символ. Напевно, напередодні свята кожна господиня знаходиться в пошуку якогось незвично і оригінального рецепту не тільки за смаком, але і зовнішнім виглядом. Ось чому оригінальний салат Півень на Новий рік 2017 стане хорошою відповіддю на поставлене питання.


Серед усього розмаїття, мабуть, варто відзначити і назвати наступні рецепти салатів «Півник», кожен з яких радує своїм оформленням і, звичайно ж, смаковими якостями, адже спробувавши це блюдо, вам захочеться приготувати і зробити його знову і знову.

Це салат «Зимовий Півник», просто «Півник», «Ситний Півник», «Золотий Півник», «Забавний Півник», «маленький Півник», «Курчатко».


Але, погодьтеся, перш ніж починати експериментувати необхідно, освоїти найпростіші рецепти. Але це жодним чином не означає, що воно буде гірше, ніж всі інші.


Простий рецепт салату «Зимовий Півник».


Оригінальний салат Півень на Новий рік 2017. Простий рецепт


Для приготування цієї страви слід запастися наступним набором продуктів.



1.Куряче філе – 200 гр.
2.Мариновані гриби – 100 гр.
3.Морква – 1 шт.
4.Куряче яйце – 2 шт.
5.Свіжі огірки – 2 шт.
6.Сметана, зелень і сіль – за смаком.


Отже, приступаємо безпосередньо до приготування страви.



Помити куряче філе і відправити його варитися. Як тільки буде готове філе, його необхідно обов'язково остудити і нарізати дрібними кубиками.

Гарненько промиваємо моркву і відправляємо її також варитися. Зварену моркву очищаємо і дрібно нарізаємо.

Аналогічним способом нарізаємо огірки і мариновані гриби.

Беремо невелику ємність, в якій з'єднуємо всі підготовлені інгредієнти. Отриману суміш заправляємо сметаною і солимо. Все гарненько перемішуємо до однорідної консистенції, щоб всі компоненти рівномірно перемішалися одині з одними.

Відварюємо яйця, які потім необхідно розрізати на рівні 4 частини.

Формуємо блюдо. Для цього на плоску тарілку викладаємо сам салат і надаємо йому форму Півника. В якості прикраси можна використовувати залишки моркви, які відмінно підійдуть для гребінця. Хвіст можна зробити з пучків зелені або ж різнокольорових смужок болгарського перцю. Блюдо готове.

«Ситний Півник».


Для приготування цього салату потрібно заздалегідь приготувати наступний набір продуктів. Але, варто пам'ятати, що страва виходить дуже ситною і калорійною, тому, якщо ви уважно стежите за своєю фігурою, то занадто «зловживати» цим блюдом за столом не варто.



1.Куряче філе – 200 гр.
2.Яйця – 4 шт.
3.Твердий сир – 100 гр.
4.Свіжий помідор – 2 шт.
5.Майонез і сіль за смаком.


Як же приготувати цей справжній кулінарний шедевр, який стане справжньою прикрасою новорічного столу 2017 року? На самому початку відварюємо куряче філе, яке, звичайно ж, потрібно злегка посолити. Відварене філе нарізаємо невеликими кубиками. Тепер відварюємо яйця і обов'язково круто, які також потім необхідно дрібно накришити або ж нарізати тонкою соломкою. Тепер беремо сир, який натираємо на крупній тертці, а помідори, також як і м'ясо, кубиками.

Оригінальний салат Півень на Новий рік 2017. Простий рецепт


Приступаємо до формування салату, особливістю якого є те, що він буде шаровий, тому потрібно правильно дотримати послідовність.



1 шар – куряче філе.

2 шар – яйця.

3 шар – помідори.

4 шар – сир.


Не забуваємо, що кожен шар необхідно обов'язково змастити майонезом або ж сметаною, в залежності від того, чому ви віддаєте перевагу. Щоб салат не вийшов занадто сухим, а, навпаки, став ніжним і повітряним, то не варто шкодувати заправки. Намагайтеся викладати блюдо таким чином, щоб простежувалася форма Півника. Що стосується прикраси або декору, то в якості грибінця можна використовувати залишки помідора, а з болгарського перцю зробити крильця і хвіст. Але останній етап роботи над стравою по праву можна назвати творчою, а, отже, буде залежати від фантазії та кмітливості господині.


Новорічний салат «Півник» на святковому столі в 2017 році обов'язково приверне до себе увагу, а порожні тарілки будуть свідчити про те, що блюдо вийшло на славу.

загрузка...
Оригінальний салат Півень на Новий рік 2017. Простий рецепт
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають