• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Радянський варіант салату олів'є

Салат олів'є - почесна і звична страва на новорічному столі. Існує безліч варіацій приготування цього традиційного новорічного салату. Нижче наведено рецепт салату олів'є радянського зразка.
Радянський варіант салату олів'є


Інгредієнти, необхідні для приготування салату олів'є:

- 2-3 картоплини середнього розміру;

- 1 середня морква (або 2-3 невеликих);

- 5 яєць;

- 550-570 гр свинячого язика;

- 300 гр консервованого зеленого горошку;

- 2 огірка (краще солоних);

- 100 мл майонезу;

- чайна ложка солі.


Готуємо салат олів'є по радянському рецептом:

1. Для початку необхідно зварити овочі у мундирі, а також яйця, остудити їх.

2. В цей же час потрібно зварити язик.

3. Готові яйця, моркву і картоплю треба почистити і порізати на невеликі кубики однакового розміру.

4. Зварені язики краще трохи опустити в холодну воду, щоб потім було легше зняти з них шкіру.

5. Язики також необхідно порізати на кубики.

6. До яєць, моркви, картоплі і язиків висипати консервований горошок, попередньо зливши рідину з нього.

7. Потім в салат потрібно додати порізані мариновані огірки (також допускається використання свіжих огірків).

8. Солити і додавати в салат майонез рекомендується перед самою подачею.

Салат олів'є - це класичне блюдо новорічного застілля, тому і готувати його краще за перевіреним традиційним рецептом.
загрузка...
Радянський варіант салату олів'є
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають