• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Як зробити торт "Черепаха" до Нового року

Дуже смачний торт, від якого не відірватися. Ваші гості і домашні будуть у захваті. На перший погляд здається, що це занадто складно, але, якщо ви зробите його один раз - ви вже зрозумієте, що до чого. І повірте, якщо ви зробите його один раз, то будете готувати його знову і знову, настільки він смачний і всіма улюблений!

Як зробити торт "Черепаха" до Нового року


Вам знадобиться

На тісто:

Яйце 6 шт.
Цукор 2 ст.
Сода гашена в оцті 1 ч. л.
Борошно 1,5 ст.


На крем:

Сметана 500 гр.
Молоко згущене 1 б.


На глазур:

Цукор 3 ст. л.
Сметана 2 ст. л.
Какао-порошок-4 ст. л.


Інструкція

У велику миску кладемо 6 яєць і 2 склянки цукру. Збиваємо до однорідної маси. Додаємо соду, перемішуємо. Борошно просіяти і додавати невеликими порціями в тісто, помішуючи.

Розігріти духовку до 180 градусів. На пергамент або лист (попередньо змащений маслом) викладати чайною ложкою коржі. Якщо вони сильно розтікаються, потрібно додати трохи борошна. Випікати поки не підрум'яняться.

Поки печеться перша партія, в окрему велику миску кладемо 500 грам сметани і 1 банку згущеного молока. Перемішуємо.

Кожну готову партію коржів необхідно остудити і по черзі занурювати в крем і викладати на тарілку у формі черепахи (не забуваємо про лапки і голову). Щоб придбати форму черепахи, потрібно викладати шарами коржі. До першого шару підкладаємо виступаючі назовні 5 коржів – це буде голова і лапки. Далі викладаємо тулуб.

Після того, як черепаха буде готова, зробити глазур: поставити масло на повільний вогонь, розтопити його, одночасно постійно помішуючи, додавати туди по черзі 3 ст. л. цукру, 2 ст. л. сметани, 4 ст. л. какао-порошку до однорідного стану. Варити на повільному вогні 5 хвилин. Необхідно стежити, щоб глазур не закипіла, інакше вийде з грудочками.

Покрити торт гарячою глазур'ю, намалювати очі. Глазур'ю покривається тільки тулуб. Залишити щоб просочився торт кремом в холодильник на ніч.

Зверніть увагу
Після того, як торт просочиться, він набуває м'якість і стає дуже ніжним на смак.
загрузка...
Як зробити торт "Черепаха" до Нового року
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають