• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Як приготувати новорічний десерт

Новорічний стіл традиційно багатий на смакоту. Господині велику увагу приділяють гарячому, салатам і закускам, але серед усього цього розмаїття не варто забувати про приготування новорічного десерту.

Як приготувати новорічний десерт


Торт «Снігова казка»

Знадобиться:

- бісквітні коржі (куплені або спечені самостійно);

- сир – 200 г;

- родзинки, горіхи, курага або чорнослив – за смаком;

- сметана середньої жирності – 100 г;

- зефір ванільний білого кольору – 8-10 штук;

- заварний крем – 1 пакет.


Спочатку робимо начинку. Для цього змішайте сир, сметану, горіхи і сухофрукти.

На перший корж викладіть половину сирної маси. Зефір розділіть на половинки і покладіть на сир. На зефір викладіть другу частину сирного крему. Зверху накрийте бісквітним коржем і змастіть весь торт заварним кремом. Крем можна використовувати куплений або приготувати самостійно.

При бажанні можна зробити декілька шарів з сиром і зефіром. Торт прикрасити волоськими горіхами.

Апельсинове суфле

Знадобиться:

- великий апельсин – 1 штука;

- цукор – 50 г;

- молоко – 2 склянки;

- масло вершкове – 70 г;

- борошно – 30 г;

- яйця – 2 штуки;

- сіль.


Розтопіть в каструлі на слабкому вогні вершкове масло (не доводити до кипіння). Не знімаючи з вогню, додайте борошно і швидко перемішайте. Потім введіть продукти які залишилися, крім яєць, не перестаючи помішувати.

Коли маса закипить, відразу зняти її з вогню і вмішати яєчні жовтки. Після чого дати тісту охолонути і вже в остигле тісто акуратно додати збиті в міцну піну білки.

Кулінарну форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти в неї тісто. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
загрузка...
Як приготувати новорічний десерт
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають