• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Як зробити торт Півень – 2017

Наступаючий рік – рік Вогняного (Червоного) Півня. Тому торт у вигляді півня стане чудовою прикрасою новорічного столу. Здавна мудреці вважали, що в червоному вогняному кольорі відображаються сила, впевненість, а також удача.

Як зробити торт Півень – 2017


Вам знадобиться

Ha 12 шматочків

Для тіста:
- 3 жовтки;
- 400 г вершкового масла;
- склянка цукру;
- 7 склянок борошна
- 5 столових ложок сметани;
- 3 чайні ложки розпушувача
Для крему:
- 80 г води;
- 235 г цукру;
- 3 білка;
- 1/3 чайної ложки лимонної кислоти;
- червона і синя харчова фарба
Для крему (для з'єднання основи торта):
- 2 банки згущеного молока;
- 400 вершкового масла
Для оформлення:
- червона та жовта мастика;
- чорний або коричневий харчовой фломастер


1 Спочатку виготовити деталі з мастики: дзьоб, гребінець, очі, борідку. Саме непросте очки: розкачайте червону мастику, виріжте з неї дві довгі деталі. З жовтої змайструєте очі і приклейте на червоні деталі.

2 Потім харчовими фломастерами в центрі поставте чорні точки. Всі мастичні деталі поставте в темне місце при кімнатній температурі. Вони повинні підсохнути.

3 Зробіть тісто. Просійте борошно, частину якого перемішайте з розпушувачем. Розтопіть масло і перелийте у вільну велику миску. Введіть жовтки, сметану, цукор, гарненько розмішайте. Додаючи порціями борошно, почніть замішувати тісто. Насипте спочатку борошно з розпушувачем, а потім решту.

4 Скачайте масу в кулю і приберіть в холодильник на 1 годину. Подрібніть на тертці охолоджене тісто і рівномірно розподіліть на деку. Випікайте в нагрітій до 180°С духовці до зарум'янювання. Остудивши випічку, поломайте руками в крихту.

5 Підготуйте крем для торта. Збийте розм'якшене масло до пишноти. Не перестаючи збивати, вливайте тонкою цівкою згущене молоко. З'єднайте крем з спеченою крихтою. На 2 години поставте в холодильник.

6 З цієї маси сформуйте кулю і починайте ліпити півня, розгладжуючи всі нерівності вологою рукою.
Зробіть заготовку тулуба і приберіть в холодильник на 2-3 години.

7 Потім шию і хвіст подовжите, вставивши в них дерев'яні шпажки, які також послужать як кріплення. Поставти знову заготівлю торта в холодильник на 2 години. Далі у охолодженої заготовки півня обріжте виступаючі шпажки.

8 Підготуйте крем для опірення птиці. Збийте білки до піків. Влийте в каструлю рідину, засипте цукор, на середньому вогні доведіть до кипіння і засічіть 4 хвилини.

9 Потім всипте лимонну кислоту, перемішайте, продовжуйте кип'ятити до лінивих бульбашок ще 3-4 хвилини. Введіть цукровий сироп у білки, при цьому збиваючи міксером приблизно 5-7 хвилин. Розділивши крем на дві частини, змішайте одну з синьою фарбою, а другу - з червоною.

10 Розкладіть його по кондитерських мішках з насадкою «маленька хризантема». Роботу з «опірення» півня краще почати з підстави птиці. У першому нижньому ряду проведіть короткі лінії знизу вгору.

11 В інших рядах лінії проводьте ледь довші, зверху вниз.

12 Хвіст виконайте насадкою «троянда»: спочатку створіть обсяг, а згодом супроводжуйте тонкі довгі лінії від тулуба до низу.

13 Торт поставте на 3-4 години в холодильник. Приєднайте мастичні деталі.
загрузка...
Як зробити торт Півень – 2017
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають