• 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 
  • 23:13 – Церковні свята 2017. Календар церковних свят 
  • 21:07 – Меню на новий рік 2017 

Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу

У Новий рік усі ми чекаємо радісних подій, нових придбань, удачі і благополуччя. Чи збудуться наші сподівання, поки не відомо, хоча ми віримо в краще! Але ось що можна припустити з упевненістю, так це те, що кожну господиню чекають приємні клопоти, пов'язані з організацією святкового столу . Продумування новорічного меню господині починають задовго до свята, адже стільки всього потрібно встигнути: скласти список салатів вибрати напої і десерти купити необхідні продукти


Тільки з таким грунтовним підходом можна підготувати стіл, який вразить ваших рідних і друзів різноманітністю та смачними частуваннями. Незмінною складовою будь-якого новорічного столу є бутерброди, адже саме з них починається трапеза. Вони служать відмінною закускою під міцні напої, а ще канапкою можна підгодувати з'явилися раніше часу гостей, щоб не починати основне блюдо .


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Проявіть фантазію, прикрашаючи бутерброди для новорічного столу!

В допомогу господиням ми зібрали найкращі і перевірені рецепти незвичайних бутербродів, які обов'язково сподобаються вашим гостям і зададуть тон всьому застілля. Відразу скажемо – ці бутерброди будуть не просто смачними, але особливими і красивими, адже тільки такими стравами можна залучити прихильне увагу тотема 2017 року – Вогняного Півня .


Закритий бутерброд «Трамедзини» з начинкою з тунця


Апетит гостей розбудить класична італійська закуска, яка поєднує смак консервованого тунця, томатів і гостреньких каперсів. Приготувати такий бутерброд нескладно. Головне – дати йому настоятися гарненько в холодильнику. До речі, це дуже зручний варіант бутербродів, адже навіть якщо ви приготуєте їх заздалегідь, вони не втратять смакових якостей.


Час приготування: 45 хвилин

Порцій: 6



Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Експериментуйте, щоб підібрати для бутербродів ідеальну начинку

Інгредієнти





консервований тунець – 310 г




томати – 3 шт.




листя салату – 10 шт.




каперси – 12 шт.




хліб тостовий – 1 шт.




майонез – 95 г



Спосіб приготування


Відрізати скоринку з скибочок тостового хліба. Відкрити консерви з тунця, злити олію, викласти в миску і розім'яти за допомогою виделки у разі, якщо шматочки досить великі. Викласти в окремий посуд 1/5 частина тунця, додати майонез, добре змішати компоненти соусу. Промазати соусом всі скибочки тостового хліба з однієї сторони. Салатні листя сполоснути під струменем проточної води, дати висохнути. Порвати на великі шматки.


Помідори помити, нарізати тонкими кружечками поперек плода. На скибочку змащеного соусом хліба викласти салатний лист, розкласти гуртки помідора. На інший шматочок хліба розкласти пару каперсів, трохи вдавлюючи їх в м'якоть. Зверху покласти трохи тунця. Скласти дві частини бутерброда, здавити і щільно загорнути в харчову плівку. Помістити в холодильник на 30-40 хвилин. Готовий бутерброд розгорнути і розрізати на два трикутника.


Італійська брускетта з начинкою з песто і сьомги


Теплий італійський бутерброд можна сміливо назвати шедевром кулінарії, адже, незважаючи на всю простоту цієї страви, воно просто вражає насиченим часниковим ароматом, хрускотом підсмаженого хліба і тонким смаковим поєднанням ніжною малосольною сьомги і пряного соусу песто.


Час приготування: 45 хвилин

Порцій: 10


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Скибочки брускети з сьомгою і песто, прикрашені листочками м'яти

Інгредієнти





багет білого хліба – 1 шт.




сьомга малосольна – 180 г




олія оливкова – 110 г




базилік свіжий – 60 г




сир твердий (пармезан) – 55 г




лайм – 1 шт.




горіхи кедрові (очищені) – 4 ст. л.




часник – 3 зубчики




сіль – за смаком



Спосіб приготування


Багет розрізати на скибочки, витримуючи товщину до 08-1 сантиметра. Розкласти скибочки на деко. Трохи змастити шматочки хліба оливковою олією. Розігріти духовку до 175 градусів і помістити в неї деко з хлібом на 15 хвилин. Підсмажений хліб вийняти і трохи остудити. Нарізати рибу дрібними кубиками. Сполоснути і нашаткувати базилік. Очистити і нарізати зубці часнику. Натерти за допомогою дрібної терки пармезан.


Перемішати базилік, часник і сир, додати кедрові горішки, влити залишок оливкової олії, присолити і збити блендером до однорідності. Дати соусу півгодини настоятися в холодильнику (можна приготувати песто за день до торжества і помістити на зберігання в холодильник). Промазати кожен скибочку підсмаженого хліба соусом. Розкласти зверху кубики сьомги. Лайм помити, розрізати на дві частини і скропити соком готові бутерброди.


Бутерброд з копченим м'ясом і яйцями «Півник»


Закуска, яка відрізняється не просто насиченим смаком і вдалим поєднанням копченостей і маринованих огірочків, але ще і дуже привабливо виглядає. Вся справа в оформленні – розкладені на скибочці хліба продукти утворюють малюнок у вигляді півника, тому ви попадете символу Нового 2017 року. Втім, є й інша крайність - можливо, рецепт бутербродів з яйцями півнику здасться образливим.


Час приготування: 30 хвилин

Порцій: 10


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Будьте обережні: бутерброди з яйцем смачні, але можуть образити Півня!

Інгредієнти





батон білого хліба – 1 шт.




м'ясо копчене – 200 г




маринований огірок – 2 шт.




яйця курячі – 4 шт.




плавлений сир – 80 г




маслини – 3 шт.




болгарський перець – 1 шт.



Спосіб приготування


Нарізати копчене м'ясо тонкими скибками. Краще зробити це за допомогою спеціальної машинки для нарізки або відразу скористатися цією послугою в магазині, так як скибочки повинні буквально просвічувати. Курячі яйця помити, покласти в каструлю, залити водою і відварити круто. Остудити і очистити від шкаралупи. Нарізати яйця тонкими кружками. Два яйця нарізати вздовж, а два – поперек. Нарізати тонкими кружками мариновані огірочки.


Нарізати батон скибками товщиною до 08-1 сантиметра. Змастити кожен шматочок батона плавленим сиром. Розкласти на бутербродах шматочки м'яса і огірочки. З шматочків яєць сформувати півника: подовжена частина – це тіло, а коло – голова. Болгарський перець помити, витерти насухо. Вирізати для півників дзьоби, гребені, ніжки і крила. Сформувати фігурки на бутерброді. Порізати на дрібні шматочки маслини і оформити фігурці оченята.


Теплі тости «По-гавайськи»


Незвичайний теплий бутерброд, який дуже просто готується. Вишуканості страві додає не зовсім звичайне поєднання солодких гуртків свіжого соковитого ананаса і ніжного копченого м'яса.


Час приготування: 25 хвилин

Порцій: 10


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Пікантні бутерброди по-гавайськи з м'ясом і скибочками ананаса

Інгредієнти





хліб тостовий – 1 шт.




копчене м'ясо – 200 г




м'який сир (в пластинках) – 2 упаковки




томати черрі – 2 шт.




маслини – 5 шт.




ананас свіжий – 1 шт.



Спосіб приготування


Кожен скибочку хліба розрізати по діагоналі, щоб вийшли трикутні тости. Розкласти шматочки хліба на деку. Ананас очистити від шкірки, нарізати тонкими кружечками товщиною до 05 сантиметра. Нарізати шматок копченого м'яса тонкими скибочками. Краще всього зробити це за допомогою спеціального приладу для нарізки або скористатися цією послугою в магазині.


Розкласти на шматочках хліба скибочки м'яса. Накрити бутерброд кружечками ананаса. Розкласти квадратики сиру. Розігріти духовку до 185 градусів і помістити в неї деко на 15 хвилин. Помити помідори, розрізати навпіл. Нарізати уздовж маслини. Прикрасити бутерброди шматочками маслин і томатів черрі, прикріпивши їх у вигляді пірамідки за допомогою шпажок.


Бутерброди з шпротами


Для жителів пострадянського простору шпроти є таким же неодмінним атрибутом новорічного столу, як шампанське і мандарини, так що без них не обійтися! Рецепт бутербродів, представлений нижче, відрізняється неймовірною простотою. Проте є у ньому і родзинка – по-перше, ці бутерброди подають в теплому вигляді, а по-друге, у них є кілька додаткових інгредієнтів для створення гармонійного смаку.


Час приготування: 25 хвилин

Порцій: 10





Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Незвичайні теплі бутерброди зі шпротами під сирною скоринкою

Інгредієнти





хліб бородінський нарізний – 1 шт.




шпроти – 1 банка




лимон – 1 шт.




сир твердих сортів – 150 г




оливки – 20 шт.



Спосіб приготування


Розрізати шматки хліба так, щоб вийшли трикутники. Розкласти скибочки хліба на деку. Розігріти духовку до 185 градусів. Відкрити банку з шпротами, злити масло в окремий посуд. Змастити соусом шматочки хліба. Оливки нарізати тоненькими кружальцями.


Лимон помити, витерти насухо, нарізати дуже тоненькими, буквально прозорими кружечками. Розкласти на шматочках хліба кружечки лимона і оливки. Зверху розкласти шпроти. Твердий сир натерти за допомогою дрібної терки. Рясно посипати їм бутерброди. Помістити в духовку і запікати протягом 10 хвилин, щоб сир розплавився.


Бутерброди з домашнім паштетом


Поєднання смачного домашнього паштету і підсмажених шматочків білого хліба вдало доповнюється солоними огірочками і маринованим цибулею. Такий бутерброд зовсім не складний у приготуванні, а смакові якості домашнього паштету вигідно відрізняються від магазинних аналогів.


Час приготування: 35 хвилин

Порцій: 10


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Домашній паштет можна комбінувати з цибулею або солоними огірочками

Інгредієнти





печінка куряча – 550 г




цибуля ріпчаста – 4 шт.




сметана (нежирна) – 2 ст. л.




сіль, мелений чорний перець – за смаком




солоні огірочки – 3 шт.




оцет столовий – 2 ст. л.




масло рослинне – 3 ст. л.




багет білого хліба – 1 шт.




цукор – 1 ч. л.



Спосіб приготування


Курячу печінку промити, розрізати по лінії з'єднання і викласти на розігріту сковороду, додати солі і перцю. Обсмажувати 15 хвилин, не забуваючи помішувати. Очистити цибулю. Три цибулини дрібно нашаткувати. Розігріти на сковороді рослинне масло, всипати нашатковану цибулю і обсмажити 5 хвилин, постійно помішуючи. Залишилася цибулину нарізати тонкими півкільцями, скласти в глибоку тарілку, присипати цукром, акуратно перемішати і полити оцтом. Залишити маринуватися.


Охолоджену печінку прокрутити разом зі смаженою цибулею через м'ясорубку. Домішати до печінкової масі сметану. Багет розрізати на шматочки товщиною до 1 сантиметра, розігріти духовку до 170 градусів. Розкласти скибки хліба на деку, відправити в духовку на 10 хвилин. Підсушений хліб змастити паштетом. Нарізати солоні огірочки тонкими кружками. Розкласти на бутербродах, трохи вдавлюючи в паштет. Зверху помістити маринований лук.


Бутерброди «Царські» з лососем та червоною ікрою


Красива і надзвичайно смачна закуска до новорічного застілля. Поєднання ніжного сиру, червоної риби та ікри відмінно доповнюється смаком лимонного соку і шніт-цибулі.


Час приготування: 45 хвилин

Порцій: 10


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Якщо прості бутерброди з ікрою вам набридли, здобріть їх червоною рибою!

Інгредієнти





сир «Філадельфія» – 280 г




лимон – 1 шт.




шніт-цибулю – 2 шт.




сіль, мелений чорний перець – за смаком




хліб житній (прямокутної форми) – 1 шт.




лосось слабосоленої – 210 г




червона ікра – 45 г



Спосіб приготування


Вершковий сир помістити в окремий посуд і збити блендером. Лимон помити в гарячій воді, протерти, очистити цедру за допомогою дрібної терки. Шніт-цибулю сполоснути і нашаткувати. Перемішати в мисці збиту «Філадельфію», цибулю, лимонну цедру, додати чайну ложку лимонного соку, присолити, присмачити перцем і ретельно перемішати компоненти.


Житній хліб нарізати скибочками товщиною до 1 сантиметра. Зрізати скоринки. Промазати шматочки хліба сирною масою з одного боку. Шматок лосося нарізати тонкими скибочками. Для цього рибу краще попередньо потримати в морозильній камері близько 20 хвилин.


Викласти скибочки лосося на бутерброди. Покласти ще шматочок хліба сирною масою вниз, намазати сиром, знову викласти лосось і накрити ще одним тостом. Верхню частину бутерброди сиром не змащувати. Загорнути бутерброди в харчову плівку, трохи притискаючи, і відправити в холодильник на 25-30 хвилин. Охолоджені бутерброди розрізати по діагоналі, щоб вийшли трикутники. Змастити верхній шар сиром і розкласти червону ікру.


Бутерброди з форшмаком «Ялинки»


Мабуть, самий простий, але дуже смачний і популярний вид бутербродів до новорічного столу. Справжній одеський форшмак – це відмінна закуска до будь-міцні напої, так що чоловіки точно не залишать цю страву без уваги. Велику оригінальність бутербродів надає незвичайна подача – хліб для них вирізається у формі ялинки.


Час приготування: 35 хвилин

Порцій: 12


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Схематичні бутерброди-ялинки з форшмаком і зеленню

Інгредієнти





філе оселедця (малосоленое) – 05 кг




цибуля ріпчаста – 1 шт.




яблуко зелене – 1/2 шт.




батон пшеничного хліба – 4 шматки




тостовий хліб житній – 6 скибочок




масло вершкове – 95 г




перець чорний свіжого помелу – за смаком




зерна граната – 30 шт.




оцет столовий – 1/2 ч. л.



Спосіб приготування


Філе оселедця нарізати на шматки. Помити яблуко, розрізати на кілька частин, вичистити серцевину і зняти шкірку. Ріпчасту цибулину почистити, сполоснути, розрізати на чотири шматки. Білий хліб очистити від шкірки, залити гарячою водою, віджати через 2-3 хвилини. Вийняти з морозилки вершкове масло. Нарізати на кубики три чверті шматка.


Прокрутити за допомогою м'ясорубки хліб, шматки оселедця, яблуко, цибулю і скибочки олії. Присмачити масу перцем свіжого помелу, влити оцет, ретельно змішати компоненти. Вирізати зі шматочків житнього хліба схематичні ялинки. Намазати відталим маслом. Викласти форшмак, розрівняти по поверхні бутерброда. Прикрасити ялинки зернами граната.


Новорічний бутерброд з ікрою мойви


Прості інгредієнти і легкість приготування роблять цей бутерброд блюдом, яке під силу не те що недосвідченій господині, але навіть дитині. Тим не менш, закуска виходить дивовижно смачною. Свіжа зелень кропу і ягоди калини виключно вдало доповнюють смак ікри.


Час приготування: 35 хвилин

Порцій: 10


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Бутерброди з ікрою мойви і свіжою калиною кислинкою

Інгредієнти





хліб «Бородинський» – 5 скибочок




ікра мойви подкопченная – 65 г




маринований огірок – 1 шт.




крабові палички – 3 шт.




оливки (без кісточок) – 6 шт.




свіжий кріп – 1 пучок




калина – 2 ст. л.



Спосіб приготування


Розрізати шматки чорного хліба по діагоналі. Розрізати навскоси тонкими скибочками крабові палички. Тоненько нарізати мариновані огірочки. Оливки порізати кільцями. Шматочки хліба намазати ікрою. Зверху помістити шматочок маринованого огірочка, трохи крабових паличок, пару гуртків оливки і кілька ягід калини. Зелень кропу сполоснути, обсушити і дрібно нашаткувати. Притрусити бутерброди січеною зеленню.


Закриті бутерброди з морськими гребінцями


Дивовижна делікатесна закуска, яка прийшла до нас із Середземномор'я. Навіть в найсуворішу зиму вона нагадає про клімат прибережних районів Італії, теплому морському бризі і лагідних морських водах. Святкове блюдо, яке здатне здивувати навіть прискіпливого гурмана, готується дуже швидко. Смак гребінців ідеально відтіняється гострим кайенским перцем.


Час приготування: 25 хвилин

Порцій: 6


Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
Як і всі морепродукти, морські гребінці надзвичайно корисні

Інгредієнти





масло вершкове – 35 г




перець кайєнський (гострий) – 05 стручка




лайм – 1 шт.




гребінці морські – 5 шт.




тостовий білий хліб – 6 шматків




сіль – за смаком




петрушка (зелень) – 1 пучок



Спосіб приготування


Шматок вершкового масла заздалегідь дістати з холодильника, щоб він став м'яким. Нарізати кайенский перець на дрібні шматочки. Змішати вершкове масло і шматочки перцю, присолити, перемішати. Помити лайм, ретельно його витерти. Зчистити цедру за допомогою терки. Всипати цедру в масляну масу, перемішати компоненти. Хліб очистити від кірочок, розрізати на два трикутника. Промазати маслом з лаймовою цедрою і перцем.


Нарізати гребінці на тонкі скибочки, розкласти на хлібі, прикрити ще одним шматочком тосту. Трохи здавити. Обсмажувати бутерброди на середньо розігрітій сковороді по 3-4 хвилини з кожної зі сторін, притиснувши важкою кришкою. Сполоснути зелень петрушки, обсушити, дрібно нашаткувати. Присипати готові тости дрібно нашаткованої зеленню.

загрузка...
Бутерброди на Новий рік 2017: фото і рецепти для новорічного столу
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають