• 12:45 – День Збройних Сил України в 2017 році дата 
  • 14:49 – Коли День Святого Валентина в 2017 році? Коли день закоханих в 2017? 
  • 20:01 – Сценарій 8 березня в дитячому саду для дітей середнього віку 2017 
  • 11:13 – Коктейлі на Новий рік 2017 рецепти з фото 

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування

У кожної господині є свої новорічні рецепти 2017 зазвичай вона готує ті страви, які традиційно подають на Новий рік – салати Під шубою і Олів'є, холодець, бутерброди з червоною ікрою або рибою, а також інші прості закуски. При виборі гарячого можуть бути різні варіанти – котлети і смажена риба, відбивні та стейки, як гарнір зазвичай подають картоплю. Варто зазначити, що вибір картоплі є правильним під час святкових застіль, де присутні міцні напої, адже в ньому багато крохмалю, який нейтралізує швидке дію алкоголю.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Саме таким і є традиційний новорічний стіл в кожній російській родині, але навіть в класичне меню можна внести особливі страви, оригінальні і незвичайні, а звичні салати піднести особливим способом.

Багато господині намагаються підлаштувати під східний гороскоп новорічне меню 2017 рецепти вибираючи такі, які могли б сподобатися господареві року. Орієнтуючись на смаки Півня, адже саме він буде господарювати в році 2017 нам необхідно додати до страви якомога більше зелені, а також йому навряд чи сподобається, якщо на столі будуть присутні страви, приготовані з курячого філе.

Треба вибрати не тільки найкращі рецепти новорічних страв , але і красиво сервірувати стіл, адже таке свято знаменує початок нового року. 2017 буде вогненним, тому в кольорах сервірування слід віддавати перевагу червоним, оранжевим, жовтим відтінкам.






Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Новорічні рецепти 2017




В радянський час були дуже прості новорічні рецепти, на 2017 рік ми пропонуємо вам згадати деякі з них, але змінити їх практично до невпізнання. Вся справа в тому, що в радянський час вибір продуктів був обмежений, а в кулінарних книгах, як правило, друкувалися одні і ті ж салати, основні страви та закуски.

Сьогодні ми згадаємо про улюблені бутерброди зі шпротами, прикрашені гілочкою зелені. На цей раз ми також викладемо на скибочки хліба рибу, але це буде вишукана та дуже смачна печінка тріски. Можна з упевненістю сказати, що така закуска сподобатися вашим гостям, до того ж, вона має оригінальну назву «Брускетта».

Нам знадобиться шість шматочків батона, банку печінки тріски в маслі, огірок і один зубчик часничку, пір'я зеленої цибулі, кілька каперсів, для прикраси кедрові горішки. Також нам потрібно оливкове масло або рослинна олія, яку використовують найчастіше для смаження.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Кожен скибочку треба змастити маслом з двох сторін, обсмажити їх на розігрітій сковороді кілька хвилин. Часник очистити і подрібнити: можна пропустити його через чеснокодавку або натерти.

На шість шматочків нам достатньо буде половинки середнього огірочка, який необхідно вимити й подрібнити дрібним кубиком. Порубати пір'я зеленої цибулі. Тепер можна викладати інгредієнти на скибочки хліба, попередньо змішавши їх. Зверху присипати кожну брускетту кедровими горішками.

Саме такі страви повинні прикрашати новорічний стіл 2017 року, рецепти не будуть обмежуватися тільки простими закусками, ми запропонуємо вам приготувати основне блюдо і кілька оригінальних салатів.






Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Новорічний стіл 2017 року: рецепти




Нам необхідно вибрати рецепти новорічних салатів 2017 без курки, замість неї можна використовувати ковбасу, шинку, варене м'ясо чи морепродукти. Ідеальним рішенням стане салат з великою кількістю зелені – зелених листя, пір'я цибулі, кропу і петрушки.

Легкий новорічний салат з пармезаном і мініатюрними помідорами черрі дуже сподобається жінкам, трепетно відносяться до своєї фігури. Крім зазначених інгредієнтів, яких треба взяти по 100 г кожного, також в рецептик входить м'якоть телятини, достатньо буде 250 грам. Заправка готується з лимонним соком і ароматним оливковою олією. Не забудьте за смаком посолити салатик і поперчити його. Особливий смак заправці додасть бальзамічний оцет.

Приготування легкого салату ми почнемо з м'яса, шматочок попередньо необхідно промити проточною водою і обсушити паперовими серветками. Якщо ви використовуєте заморожене м'ясо, то розморожувати його необхідно природним шляхом, не використовуючи мікрохвильову піч. Під час розморожування в мікрохвильовій печі верхні шари м'яса готуються швидше, з-за чого скибочки можуть бути надто сухими.

Вирізку слід нарізати невеликими брусочками, потім її складіть в миску і додайте за смаком чорного меленого перцю, солі, полийте соком половини лимона і залишити маринуватися на півгодини. Завдяки кислоти, що міститься в лимоні, брусочки стануть м'якше.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Через півгодини розігріти сковороду і викласти скибочки телятини, обсмажувати їх, помішуючи, до готовності.

В мисці потрібно з'єднати інгредієнти для заправки: масло, оцет, цукор і сіль, чорний перець додати за смаком, видавити трохи соку лимона, не допустивши потрапляння кісточок. Основні компоненти готові і можна формувати салатик на блюді. Зелене листя ромен промити і обсушити, а потім нарвати великими шматочками. Черрі розрізати на половинки. Змішати компоненти з заправкою і викласти на блюдо, зверху притрусити тертим пармезаном.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Рецепти новорічного столу 2017




Прийшов час обговорити основні рецепти новорічного столу 2017 – гаряче м'ясне блюдо, яке буде головною прикрасою нашого свята. Ми звернемося до традицій російської кухні і приготуємо смачний бефстроганов. На перший погляд це блюдо здається простим і зовсім не святковим, однак ми доповнимо його оригінальною подачею до столу.

Новорічне меню неможливо уявити без м'ясної страви, а оскільки курку в 2017 році готувати на святковий стіл не можна, треба вибирати інші види м'яса, і в даному випадку яловичина здається ідеальним рішенням. У цього м'яса є і свої переваги, і свої недоліки. Для початку треба зазначити, що яловичина – м'ясо нежирне, його можуть собі дозволити ті, хто стежить за фігурою. Яловичину можуть їсти люди, що сповідують різні релігії, на відміну від свинини. Однак при неправильній технології приготування воно може вийти занадто жорстким, що, звичайно ж, зіпсує смак вашого бефстроганова.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Оскільки готуються просто новорічні салати 2017 з фото рецепти вам можуть не знадобитися, однак у випадку з бефстрогановом фото підказки можуть вам дуже стати в нагоді. Ще один важливий інгредієнт нашого страви – сметанний соус.

Нам знадобиться півкілограма свіжої яловичої вирізки, для цієї страви краще не використовувати заморожене м'ясо, воно буде не достатньо соковитим. Також треба приготувати 250 мл жирної сметани (20-25%) і 30 г борошна для соусу, 30 г вершкового масла, склянка води, 100 г ріпчастої цибулі. Додають також сік лимона, зелень, для смаження необхідно підготувати рослинне масло. Звичайно ж, не обійдеться без додавання солі і чорного перцю.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Новорічні рецепти на 2017 рік з фото – головні помічники господині, яка вирішила готувати нове блюдо. В результаті з даної кількості інгредієнтів у нас вийде чотири порції, відповідно, якщо ви очікуєте більшої кількості гостей, то і об'єм інгредієнтів треба збільшити.

Шматок м'яса необхідно нарізати уздовж волокон на пласти, кожен шматок обернути плівкою і відбити молотком з кожної сторони. А потім нарізати пласти тонкими смужками.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


На сковороді розігріти трохи рослинного масла і обсмажити скибочки пару хвилин. На другий сухій сковороді обсмажити борошно до золотистого кольору, а сметану довести до кипіння в невеликому казанку, туди ж відправити борошно, всипаючи її тонкою цівкою і помішуючи масу, додати вершкове масло, нарізане шматочками. Все перемішати.

Ріпчаста цибуля очистити і нарізати дуже тонкими півкільцями, вони повинні бути практично прозорими, тому треба скористатися гострим ножем. Обсмажити півкільця на сковороді, додавши трохи олії, потім додати до цибулі скибочки м'яса і обсмажувати разом ще пару хвилин. Після чого влити до продуктів сметанний соус і воду. Тушкувати протягом 15 хвилин, помішуючи. Подаючи до столу, посипати зеленню. Ідеальним гарніром стане картопляне пюре, а таке блюдо дуже сподобається дитині.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Новорічне меню 2017: рецепти




Якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх гостей, підберіть самі оригінальні новорічні рецепти 2017 з фото, рецепти такі рідко присутні у повсякденному меню, а спробувати їх можна тільки в ресторані. Можливо ви раніше не вирішувалися приготувати лазанью, але у переддень Нового року варто спробувати щось новеньке.

Для лазаньї ми будемо використовувати фарш, суміш свинини і яловичини. Вам знадобляться 12 аркушів, п'ять середніх помідор, дві невеликі ріпчасті цибулини, пару зубчиків часнику, 700 г фаршу, 300 г твердого сиру. Окрему увагу треба приділити спецій, як і в інші страви італійської кухні, у лазанью додають базилік, можна сушений. Особливий соус «Бешамель» готуватися з літра молока, 100 г борошна і стільки ж вершкового масла, додають щіпку мускатного горіха і солі.

Для приготування використовують вогнетривку скляну форму прямокутної форми, в якій потім можна подати лазанью до столу.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Рецепти новорічних салатів 2017




Над згадати і про традиційний новорічний салат 2017 року, рецепти з фото вам розкажуть, як приготувати рулет особливий «Під шубою», який обов'язково здивує ваших гостей. Для нього використовуються ті ж інгредієнти, що і для класичного «Під шубою», де їх викладають шарами, але на цей раз ми звернемо з них рулет.

Популярні також новорічні рецепти салатів на 2016 рік з грибами, про деякі з них ми вже розповідали вам тут і давали поради по їх приготуванню.

Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування


Головною прикрасою столу стане особлива закуска «Півники»: для її приготування нам знадобиться шість яєць (або більше, залежно від кількості гостей), одна варена морква і банку оливок. Для начинки ми будемо використовувати копчене м'ясо, а заправкою буде майонез.

Яйця необхідно відварити круто і очистити, розрізати навпіл і акуратно вийняти жовток. Копчену грудку, білки і моркву пропустити через м'ясорубку. Невеликий шматочок моркви необхідно залишити для прикраси «Півників», з них ми потім вирізам крихітні гребінці. Заправити масу майонезом і виліпити з них кульки. Жовтки натерти на дрібній тертці і обваляти кульки в жовтках. На тарілку викласти листя салату, зрізати кінчики білків і укласти на них кульки, прикрасивши зверху гребінцем і зробивши морквяний дзьобик.
загрузка...
Новорічні рецепти 2017: фото і рецепти приготування
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читають